utána már könnyű pózolni, amikor már valaki megmutatta
Affene se tudja,ámbár, ha jönne egy olyan nő, akit mindenszempontból elfogadok, a megcsalás kérdése még véletlenül sem merülne fel bennem.
Ha jól látom ez ügyes buherálás, és elvileg ki lehetne venni az eredeti könyv képét, a fekete lapon lévő képről Csak nem látom igazán mi is az.
Álmodozni lehet, csak ne nagyon élje bele magát az ember, mert annál fájdalmasabb az ébredés...
Jaj ne, jajjj neee, JAJ NEEE.
Ez a kép....
Hát Gradu. Egy-két dolgodat végigolvastam... Tán Te vagy az egyetlen, értelmes férfi ezen az elmeosztályon...
Muszáj minden szavamat komolyan venni?! Különben is, ha kötődöm vkihez, nem csalom meg, ha meg nem kötődöm, nincs miről beszélni...
Ezek szerint a felvállalása lett divat. Csak jobb azért olyannak lenni, hogy bátran a tükörbe nézhetsz. Kár, hogy sokan ezt nem így látják, de épp erről volt szó.
Van némi igazság benne. De szerintem ez nem annyira új "divat", csak most már nyiltabban felvállalják az emberek. Nekem se tetszik feltétlenül, de ez a világ úgy látszik már csak ilyen... Én pl. még sosem csaltam meg senkit, de engem már többször is, rohadt egy érzés.De ezentúl én sem fogom vissza magam....
Ezzel végülis megmagyarázhatja magának az ember a hűtlenkedést, alátámasztva, hogy manapság nem divat az erkölcsös élet... Ezáltal tulajdonképpen az "ember mint ösztönlény" kép erősödik meg.
Az örök szerelem és hűség lehetséges - lásd Rómeó és Júlia. Hamarabb meghaltak, mintsem ráuntak volna a másikra.
Van pár madárfaj, amelyik egy életre választ társat. Szóval létezik... (az ember más, alapvetően poligám, de a monogámiás tendenciák erősödnek pár millió éve)
Milyen vicces, hogy most írtam egy művet, amibe a hűség végig jelen van és örök szerelembe megy át De hát én optimista vagyok, és bízok benne, hogy ilyen létezik
16 éves koromban még én is másképp gondolkoztam.... Tudod kislány az élet nem mexikói teleregény. Talán még ott találkozhatsz a hűséggel,vagy ott se...
Kámaszutra horgászoknak 234-es póz : Ülve, könyvet tartva jobb kézzel fent bal kézzel lentebb fogva, kényelmesen, idétlen pofát vágva végezzük el...
Persze lehet, hogy a köny mögött ott lapul a Playboy legújabb száma...
Hát, nemtudom....Sztem néha nem árt egy kis változatosság. Szeretem a palacsintát, de a franc se akar minden nap palacsintát enni. Te talán igen?
Playboy nős emberek számára:
Hónapról, hónapra, mindíg egy és ugyanaz a nő van minden oldalon!
Összesen: 14
[1]