A hal szép nagy. Sztem a szitu ez: a pasi elviszi horgászni a csajt, az már unja magát, úszik egyet, elkapja őt a Nessi, közben a pasi fog egy halat, úgy el van telve magától, hogy észre se veszi a nőt.
Hát gyerekek amig ti a horgászatrol beszéltek észre se veszitek a legnagyobb bakit: a szörny szájában a nőnek (aki fejjel lefelé van) a haját nem vonzza a gravitáció hanem a vállára van esve ... ez oylan mindtha az a "nem kezdő ps-es" megforditotta volna a nőt 180fokban és ugy illesztette volna valahogy be..
Nem, nem... Azért nincs leesve az emberke haja, mert pont abban a pillanatban lett lefényképezve, mikor Nessi lefele ejti, tehát a hajának még nem volt ideje leesni...
én csak a halat sajnálom, szerencsétlen nem tehet semmiről, mégis szenved, amég ti bőszen belemerültök a horgászásba...
nah neeeee:O Ez Ps-es?:O
Bizonyítsd be, mert nehezen hiszem el!
wáh
A kép az nagyon jó
Mindkét fél számára előnyös csere. Végre nyugodtan és csendben horgászhat a fószer.
"Az igazi férfi mindenre figyel." + "kivéve horgászás közben..." --> Vagyis az igazi férfi nem horgászik?
juckómackó: Horgászásba belemerülni? Elég dögunalom ahhoz, hogy lehet mellette bármi másra figyelni. Én inkább fotózgatni, olvasni és úszni szoktam horgászás címén.
Ezzel én is egyetértek. Ne hidd,hogy én odavagyok a horgászatért,de ismerek olyant,akinek ilyenkor megszűnik a külvilág.
Méjdenboj: kivéve horgászás közben...
Tényleg votl már fönnt. juckómackó: nem értek veled egyet. Az igazi férfi mindenre figyel.
Béla!!! Mi van??? Miért ez a tátott száj? Csak így tudsz fényképezni vagy még nem láttál ekkora halat?!
Egyébként tapasztalatból tudom,ha egy pasi igazán belemerül a horgászásba, lesz*rja, mi történik körülötte.
Az általam ismert pasik leginkább arra ügyelnek, hogy legyen, aki a sörkészlet utánpótlásáról gondoskodik (és hazaszállítja őket, mikor már nem tudnak járni)
Összesen: 18
[1]