szerintem tök jó,kéne hozzánk is ilyen
és a gyűrűk ura fantasy film nem mese! amúgy király film
szegény srác...hát nem kedvez neki a sors...
és még meg is magyarázzátok,szaaaaar
Haloweenkor ez a módi.Biztos csak akkor rakják ki
én meg csak spontán nem értem a poént
Pedig én rajongok a Gyűrűk Uráért, de ez akkor is gagyi!
Artúr király ellen egyik sem elég hatékony. Azért a híd őrzőjének is kemény kérdései voltak...
Nem mehetsz át, különben a varázsló elvarázsol, kardélre hány és süvegcukorba ültet!
yahm... csak aza gond h volt a gyűrűk urába 1 jelenet mikor Gandalf (?) a benga tüzes izének monta h 'itt nem jöhecc át!!!' azaz 'you cannot pass' szal inkább ebbe van több hasonlóság mind h sárga a tábla...
Zseniális mű! Most jobb?De igazad van,minek mondok véleményt olyanról,amit nem ismerek? Mentségem,hogy nőből vagyok...(de nem szőke!)
Oké nem próbálkozom, csak legaláb ismernéd el hogy egy zseniális mű És ez nem egy ember véleménye, csak azért azt mondani hogy nem az mert sokak szerint az meg eléggé, nemjut eszembe jó szó rá, de negatív jelzővel akarom illetni, na mind1, a lényeg hogy azóta se készült egy ennyire összetett történet, ennyire kidolgozott háttérrel. Ráadásul műfajteremtő az egész.
Azért egy ien művet nem kéne a Harry Potterhez hasonlítani... És a Piroskába azér ha meg is filmesítenék vagy ha meg is van nem hiszem hogy mutatnák ahogy felvágják a hasát majd a vér tenger és szervek közt kiszedik a leányt. Meg a mese általába gyerekeknek készül, ezt a művet meg nem azoknak szánták, és egy zseniális alkotás egy zseniális embertől.
Eszem azt az érzékeny lelkedet.....Egyébként a mesék tele vannak gyilkolászással szenvedéssel,stb.Gondolj csak a Piroskára,vagy a Hófehérkére....De tetszik,nem tetszik,ezt én ugyanolyan borzalomnak találom,mint a Harry P.-t. Egyre megy.
LoL Te gyík a Gyűrűk Ura az utolsó mese lenne a Földön Először is elolvashatnád mi az a mese a wikipédián, másodszor szerintem kisgyerekek nem ismerik vagy nem szeretik vagy nem látták még, harmadszor ez a legzseniálisabb könyv alkotás az elmúlt 100 éveben, nem csak a történet miatt, ha érdekel miért olvass utána ennek is. Csak ennyit akartam Ja és nem tudom mióta gyilkolnak ezreket egy mesében, mióta van szenvedés és gyötrelem meg mióta van benn ennyire összetett történet.
Szerintem semmi köze a gyűrűk urához.Emlékeztek? "Mindig a sárga úton" Ez az út vezet Ózhoz!
Összesen: 13
[1]