Jópofa, de nem lehet túl kényelmes sokáig így ülni.
Igen, látszik a hátán, hogy van a ruha alatt valami támasztó. De ezt észre nem vettem volna ha le nem írjátok, hogy "mi folyik itt"!!! Nameg az emberek álmélkodására is rendesen rá van terelve a figyelem, és így el van kanyarítva a mi hangulatunk is az álmélkodás felé. Nagyon jó!
És a zenéje... ha valaki tudja, írja meg légy' szi.
Ugyanmár. Látványos, de nem bonyolult. a földön lévő lábtól a nádrág takarásában indul egy hosszú fém ülés, ami a testére van formálva. kb 75 kilós az ember, a dobogó alatt még egy kis munka és egy 16-os menetesszár simán megtartja.
De rohadtjó ötlet
nekem csak a cipője tűnt fel, ill. hogy olyan mereven "le van szögezve" a lába, miközben amúgy tök lazán (vagy annak látszón) ül, meg hogy nagyon vigyáz, hogy csak a feje mozogjon. A tartókból én nem vettem észre semmit, nyilván pont ezért. Ügyes amúgy
1:30nál látszik az ing hátulján, hogy "van ott vmi", meg a cipője is furcsán áll... Én akkor jöttem rá... De tényleg nem látni szinte semmit belőle...
A fém tartó mellé még elfér egy kivezető gumicső ahova eresztheti. Ezért praktikus, ha férfit alkalmaznak, nőnél nehezebb megoldani
HoGo drága... ettől még nem vagy hülye
Én is erre tudtam csak gondolni, bár így is érdekes kérdés, hogy mikor és hogyan húzzák fel rá (vagy a pasira) a nadrágot...meg hogy szerelik szét Bár lehet, hogy tépőzáras középen a naci, és akkor nyitható. Mindenesetre az biztos, hogy nem ihatott sok teát reggelire, mert innen nem fog tudni felugrálni Mindenesetre én biztos nem tudnék ennyit ülni egy helyben
nem bonyolult a trükk de ha titok nem mondom le
Csak segítek kicsit nézzétek meg a talajon levő lábát
utána néztem a légitársaság honlapján, felvettek egy bűvészt, hogy ezt előadja... viszont a trükk az titok.
Összesen: 8
[1]