Sztem tök király, de a pasi az utolsó "áldozatát" biztos nem vallja be a haverjainak . . .
Klassz ez a reklámEgyébként ruhában is lehet csinálni, nem kell ahhoz levetkőzni.
Felmerül a gondolat bennem, és szerintem elég jogosan, hogy ez megtörténhetetlen eset!
Nos, ha bármelyik hölggyel egy éjszakát együtt töltenék, az biztos, hogy nem csak pl. a zoknimat, az övemet, a felsőmet venném le. Míg érdekes módon a hölgyeknek elég kielégült fejük volt, ráadásul igencsak hiányos ruha viseletben.
Nos, a csávókat vagy minden csaj kirúgta valami orbitális hiány, hülyeség, vagy nem tudás miatt. Vagy, szereti a nőket spontán lázba hozni.
Ezt az energia italt TV-ben is így reklámozzák???
sztem meg tök részeg volt,és nem figyelte hogy kivel van,de amikor az övét veszi el,akkor ott a bilincs.kemény éjszakája lehetett
vmi igazad lehet...de ami azt illeti én a végére gondolok amikor a zsebébe nyúl...egyébként nem lenne gusztusom...
Szerinted tökrészegen melyik pasi képes...teljesíteni? Na meg az a nő is, aki egy tökrészeg pasival ágyba bújik. Ha neked lenne gusztusod hozzá, akkor csak gratulálni tudok.
Tanulság: Semmi sem tökéletes. A videó utolsó két másodperce alapján pl ez a tökéletesnek tűnő este inkább k*rvára elcs*szettnek minősül Legalábbis nem vállalnám be az biztos.
Na fogadjunk,hogy egy olyan lépcsőház sem létezik,amiben ennyi sok jó csaj lakik egyedül
Összesen: 12
[1]