Na ez azért felidegesített... de egy rohadt jó commenttet is olvastam:
blond and american, lethal combination-szőke és amcsi, halálos párosítás
csak emiatt a komment miatt nem kívánom a csaj halálát...elég ha megbénul...Magyarországon is vannak ilyen emberek, akik síkhülyék és nem is szégyenlik. szal nemtudom minek ócsárolni amerikát.
Egyébként télleg nem az durva h nem tuggya hanem h nem is érzékeli vagy nem is zavarja h ilyen hülye mint a S*ggem kiforditva, na ez az ami szar
szerintem azt hiszi, úgy működik az unió, mint náluk az egyesült államok...
Bár azt nem tagadom hogy hülye, mert európáról azért még ezek sem hihetik, hogy ország, ahol franciául beszélnek.
Még jó hogy nemtudja melyik ország fővárosa Budapest, én ha amerikai lennék valszeg énse tudnám egy kis szar fos közép-kelet európai porfészek fővárosát.... Vagy ha ti okosabbnak hiszitek magatokat mondjátok már meg melyik ország fővárosa Tallin! Lettország, Észtország vagy Litvánia? Itt van fölöttünk nem sokkal, még csak nem is a világ másik végén, és nálunk vmivel magasabb szinten állnak. Botswanát már meg se merem kérdezni... Mire fel kéne ismerniük minket? Arról nem is beszélve hogy 10 magyarból 7 rögtön rávágná, hogy amerika fővárosa New York.
MI MAGYAROK NEM VAGYUNK ILYEN HÜLYÉK
En ezt eloben lattam innen, Amerikabol! A kissrac bezzeg tudta, azon meg sem lepodtem,hogy a csaj nem. Az Europa egy orszag? on viszont igen, megh nem biztos benne, h`francia` az egy orszag... Sikhulye, de 50ezer dollart nyert azert...
angol tanárom is mindig ezzel jön h ilyen kérdések vannak amcsi legyen ön is milliomós utsó kérdéseben is pl... szal nem hibáztatom h nem tudta magyarot... az más dolog h ez nem éhesország meg hogy full hüjéket szól be '-.-
EZ igen erre mit mondjak, volt már fen t itt olyan video mikor tetsztet töltettek velük és azt nem tudták hol van Iraq, pedig elvileg velük háboruznak na mindegy. A"nem vagy okosabb mint egy 5-es müsor"t is loptuk jee
Hülye 3,14.... Legalább elsüllyedt volna a végén. Sötét tyúk egy giliszta értelmi képességével. Az bezzeg ment volna, mi, hogy mi a fakanál....
"Pulyka-országról már hallottam, de Éhesről..." azt még megértem, hogy Magyarország túl kicsi, hogy ismerje, de azért Európa...
Mégis mit lehet várni az amerikaiaktól? Nem észt, az biztos. Kevés kivételtől eltekintve sötét mindegyik, de annyira, hogy görbíti a teret.
Nem az a ciki, hogy nem tudja, hanem amiket beszól.
kész
az egy dolog, h nem hallott az éhes országról, de hogy eu egy ország és fránsz nem az, ráadásl, h még kizárásos alapon sem jutott eszábe, h az nem lehet. sztem az volt az egyetlen, ami eu kapcsán eszébe jutott.
mondjuk a műsorvez sem tudta rendesen kimondani, de legalább jó poénokat szort.
A műsorvezető pontosan tisztában van az országgal, azért mondta, hogy "éhes" mert pár év és mindenki éhezni fog