Ez nagyon durva
Hogy lehet vki ennyire degenerált idióta?!?!
PFF...és az ilyen megy el 1 TV-s vetélkedőbe??
Jézusom! Az ilyen embereket lepkehálóval kéne összefogdosni és pénzért mutogatni!!! Remélem nem veszi komolyan senki, de EZ tényleg eg szőke volt!
Azt a ... Hát ilyen idióta hogy lehet valaki. A kis csávó legalább tudta.
Megbeszélik előtte, mint itt Magyarországon...
No comment. Mindig tudtam, hogy az amcsik nagy része műveletlen, de hogy ennyire... Szerintem ez a csaj még a saját hazáját sem tudja elhelyezni a térképen...
Amugy en mar nem lepodom meg rajtuk, sok amerikai tenyleg ennyire buta, meg bunko is . . .
Szoke no, texasi akcentussal . . . .
Lehet, hogy ő se tudja, ki volt Roosevelt...
És el tudom képzelni, hogy meg lenne sértődve, ha mi nem tudnánk, mi a fővárosuk, de még szerintem akkor is, ha nem tudnánk, ki volt Roosevelt, vagy hasonlók...
nem tudom, hogy már írta-e valaki, de azért az, hogy "azt hittem, hogy európa az egy ország", vagy az, hogy "nem hinném hogy franciaország önálló állam lenne" meg ilyesmik azért odab*sznak... hülye liba... pont
Tény, hogy itt is vannak sík hülye emberek pl Fekete Pákó (nem tudom láttátok-e amikor bebizonyította, hogy Ő aztán magyar a javából ) És Annácska drága, de azárt azzal tisztában vannak, hogy Európa nem ország. Lehet, hogy a mi országunk kicsi, eldugott és semmit nem tudnak róla, de azért itt még hál istennek nem tartunk.
A lány neve Kellie Pickler, 21 éves country-énekes. http://en.wikipedia.org/wiki/Kellie_Pickler
De jó,h a műsorvezető sem tudja,h hogy kéne mondani....
Azért az amerikaik szintjén sztem az is mutatja, hogy egy író (név szerint Douglas Adams) szemináriumot tartott egy Egyetemen és óra után odament hozzá egy lány, hogy milyen jó, hogy hozott térképet, mert eddig nem is tudta, hogy Anglia egy sziget...
Megnyugtató, így nyugodtan fikázhatjuk őket, úgyse tudják kilőni ránk az atomot Legalábbis gúgölörsz nélkül nem Bár valószínűleg azzal sem. Az amerikaiak botrányosan hülyék. Aránytalanul hülyébbek nálunk magyaroknál.
Lehet hogy az én memóriám gyenge, elvégre már 11.es vagyok.De amikor volt a kérdés, hogy mi a bibe stb, azt biztos hogy nem tanultuk első 5osztályban! fizikánk kb akkor kezdett lenni, bioszunk talán 6.ban. Sok kérdést könnyebbnek tüntetnek fel osztály szerint, de az tény hogy nem ártana tudni, amit 8általánosban tanult az ember.Márha látott egyáltalán iskolát(térképet) az a szőke liba.(nincs bajom a szőkékkel, csajokkal se , de VELE IGEN!) A kisfiú megmentette Amerikát, hogy széttépje a sok éhes magyar...
Erről volt szó tegnap 1 rádióban. Mert megértem, hogy nem tudja hol vagyunk, na de hogy Europa egy ország! Az azért kemény. De azt se hiszem, hogy 3. ban ezt tanulják földrajzból. Ez 1 hülyeség