nah,az én kutyám a játéksátramat szereti.PRÓBÁLJÁTOK KI MACSKÁVAL!
1.az én kutyám egyszer bebújt a takaróba és én erre mondtam:HO-RUKK!és ráhajítottam a kutyámra a takarót!
2.Kérj meg valakit hogy fogja le a takarót!én megkértem például a mamámat!hoztam egy TESCO-s zacskót amelyikben aznap bevásároltunk.
3.tessékeld be a (kutyádat/macskádat) a zacskóba!majd próbáld göbözgetni egy göböt majd a takarót tedd rá.
4.hozz a pincéből egy kötelet!(persze én konyhából hoztam)és a takarót kösd le valahogy!
Tökéletes kutyacsapda macskáknak és kutyáknak egyaránt!
Hát az enyém a nagy helyekt kedveli mint pl.:fürdőkád (Egyszer beleugrott a kádb de úgy hogy még folyt le a víz és őt nem zavarta ott állt benne.)
De ez a macska aztán nem semmi.
Rossz nézni!Az enyém is belemegy minden hülyeségbe, amit csak meglát, különös tekintettel a társasjáték dobozát (minél kisebb, annál jobb), de amilyen dagadt, nem nagyon sikerül neki semmibe beleférni, miután kecsességében még az ablakról is visszapattan...
az enyim az üres TESCO-s zacskód szereti. de a videó nagyon jóó
Nagyon klassz! Az én cicám inkább üres táskákba bújik.
Hogy a francba veték rá erre a mutatványra??? Egyáltalán miért csinálta ezt meg?
Na az én dagadt macskám egy akváriumba nemférne bele De ez télleg durva Vajon beférne a sütőbe ?
macskagránát: Megfogod, eldobod, a kiszabadult macska meg 5 méteres körzetben mindenkit halálra karmol
szakállas, de mindig jót röhögök rajta