Inkább a macska lenne az igazi házőrző
nem lenne jó házőrző. az volt a legjobb rész, amikor a macska lassan elindult felé, aztán kiszaladt a szobábólCsak utána visszafutott. Lehet, hogy a másik szobában is volt egy macs. Vagy skizofrén az a macska?
a kutyus mintha kicsit túl nagy lendületeket vett volna támadás előtt azt csodálom csak hogy a macs nem szaladt el
Az én dobermann-om széttépné ezt a rondaságot az fix.
hahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahaahahhahhahahahahhahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahhahahhahahahahahahahhahaahhahahahaahahhahahahahahahahah
kábé így és ennyit nevettem
Nagy mázlia van a macskának, hogy a kutya csak játszani akart, és nem volt pl éhes..
Ez tipikusan az a kutya, aki addíg lóg a torkodon, amíg földet nem érsz. A macska színe tévesztette meg biztos. Láttátok a monikliját? Biztosen egy korábbi csatából maradt.
At tetszik igazán, ahogy a kutsus forog.
Ezt gondolhatja közben:"Nem értem. Mások mindig megilyednek a szuperforgástól"
a 00:27 tetszik a legjobban ez a kutya még az enyémnél is hülyébb, az pedig nagy teljesítmény
A zene választás!!!! Na az az ami fenomenális!!!!!!!!!!!
: D
Az én macskám és kutyám is egy légtérben vannak,mégsem csináltak még ilyet
Azért a végén csak megmutatta a cicó annak arusnya kutyának, hogy hol a helye!
kapásból belerúgni a macskába, mikor felyomta a hátát
Ha harc, hát legyen harc
Nehezen hozta ki a ciccet a béketűrésből
Borzasztó ronda fajta ez a kutya, de a videón jópofák együtt. Jóval játékosabb, mint a macska.
Igen,az én cicám is így kergeti a kutyát.Csak az a baj, hogy a kutya arany retriever, tehát kicsit nagyobb...szóval még viccesebben jön ki a dolog!