Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mi a ménkűt csináltak ezzel a videóval??? Teljesen más az zene, és semmi köze a videóhoz!!!
Nekm legjobban a görögös teccik... de ez is kir
"Ilyet csak az tud, aki nem tud angolul" ÉS??!!! Attól, mert valaki tud angolul, vagy bármilyen nyelven, az már jó fej, ügyesebb, okosabb??? Hát egyik sem. Csak megtanult angolul. Ennyi. És biztos, hogy azoknak nem tetszik igazán, akik értik a dal szövegét, mert nehezebben figyelnek a a feliratra és hasonlítják össze a dalszöveggel. De nem rossz Persze a finnes az jobb.
SZTEM BAROMI JÓ...,DE AZÉRT A FINN-ES AZ JOBB
Nekem bejött... A varjú relé a legjobb, meg a nemtommi, shell, nagy dínó
Szerintem marha joo.Norbikám ló lett
türhető.... bár sztem is csak annak jó aki nem tud angolul, mert angoltudással nehezebben félreérthető... épp ezért is előnyösebb a finn, mivel valószinüleg kevesebb magyar tud finnul mint angolul
Nem olyan rossz. Kihozták belőle, amit lehetett.
Varjú, relé!
Ez nagyon xar... lehet azért mert értem a szövegét, és nem tok figyelni a feliratra, de nagyon nem jó. Sztem ilyet csak az tud aki nem tud angolul
nekem nem tetszik mert nem oan jo mint a finn-magyar éés amugy sincs közünk 1máshoz legalább a finn magyar nyelvrokonságot 1folytába magyarázzák ho igy finn-ugor ugy finn-ugor
jobb volt a finn, de ez sem rossz, nekem tetszett
Sajnos, egyes részeit értettem, így arra nehezen húzom rá a magyar szöveget. De azért jó. Persze nem fetrengtem akkorát, mint a finnesnél. A képek is jobbak voltak ott.
A finn-magyar vonal jobb volt. Ez elég erőltetett. Nehezen lehet kivenni belőle, hogy mit akar...de azért szép próbálkozás!