Fém nemigen, az szikrázna, müanyagot pik-pak elnyalná, fa szintén kizárva. Passzolom. Amúgy elküldeném ide a hazai illetékeseket, hogy nézzék meg hogyan kell utat építeni :D
Decadence: az normális hogy mi meg reggeltől estig megyünk, dugóban ülünk, hallgatjuk a főnök lecseszését, gürizünk látástól vakulásig, azért hogy éhen ne haljunk, mindezt megfűszerezve a bürokratikus ügyintézés útvesztőivel? Akkor már inkább ne tudjak mit kezdeni a sok pénzemmel meg a rengeteg szabadidőmmel... egy kis politikai-vallási nyomás meg elviselhető áldozat :) egyébként lehet valami új teflontalpú pacsker van a lábukon. Vagy valami nagyon kicsi súrlódású anyag. Fém nemigen, az szik
Nemvagyok irigy, félreérted. Hiszed, nemhiszed, nemkéne az az élet. S.ztm meg simán hülyék, nemtudnak mit csinálni a pénzükkel, meg nagy sok szabadidejükkel, meg alapból hiányzik egy kereke a legtöbbnek :DDD Ezt most abszolút nem rasszismusból mondtam, mielőtt bárki nekem esne. Nincs velük bajom más szinten, de tény, hogy nem normálisak.
tizenévesen még az emberben nem dúl a veszélyérzet
Su: Azzal is veszélyes, nem? Valamibe beakad a lábad, és egy pillanat alatt eltöri a lábtartó a bokádat. Vagy jó nagy terpeszben kell csinálni. :)
egyébként meg ne mondja nekem senki, hogy mikor kismotorral bohóckodott, akkor nem próbálta ki
Kenguru: :D én: attól, hogy mozog. mezítláb sokkal kényelmetlenebb lenne
mi ez a zene alatta?? valami mást is ki lehetett volna találni... de azért, nem az a lényeg
És aki felvette, az is épp vezetett! :D Ahhoz képest hogy az utat kellett volna figyelnie, jó felvétel lett!
Decadence: azért mert irigy vagy, nem kéne hülye arabozni
Azért elég jó, hogy ott van olyan minőségű út, amin mindezt baleset nélkül meglehet csinálni...hiába..van pénz! hülye arabok, dubaiban pl. a sivatagban ralliznak rolls royce-al meg hasonlók..
Kb. 100-zal. Bőven elég gyorsan ahhoz, hogy egy esés után nem gyakorolhatnák a hobbijukat egy jó ideig.
Rájöttem hogy csinálják!Olajraléptek!
Hát ilyet nálunk nem lehetne csinálni mert jön egy kátyú(van bőven:P) és két utassal kevesebb:D