Ha sört iszik akkor biztos megmenti! Vagy lelöki?
ehh ez durva :D nem egy családalapító-fajta :D
atácskának űzenem vannak rendes pasik is..
először azthittem gyerekbőgés mielőtt mutatták volna a csajt.... :)
Ezt azért nem tudom elképzelni egy pasiról sem!!
Pláne, ha szerencsétlen nem ülhet fel a lóra.
tmsaron: nincs bocs gradU: :) nagy az a préri, mire lakott helyre érnek még akármi is lehet
Gyíkocska:), :) Talán elég lenne, ha kijózanodna. :)
az egyik haveromnak is kéne ilyen víz
Su: :) Szegény nőnek akkor elég hányattatott sorsa lehet. Illetve, lehet, hogy inkább sokat kell nyelnie az életben. ;) Az otthonukat a gyerektartási végzés miatt írtam. Még ha ott meg is esik rögtön a szakadék mellett, akkor is valahol lakniuk kell, amíg megszületik a gyerek. Vagy te máshogy képzelted?
gradU: milyen otthonukba? odáig el sem jutnának. és hogy hogy került oda? gondolom kilökte valaki a postakocsiból dolga végeztével. olyan aki szintén nem akarta hazavinni. ilyenek ezek a vadnyugati lókötők
Meglátta a pasast, és úgy gondolta, úgy szerezheti meg magának, ha megmenteti magát vele.
Su: Ezt a jóindulatot... :P :) A lovat nem érné utol valóban, de valószínűleg az "otthonukban" megvárná az urát. :) Lenne egy kérdésem... Hogy került oda ez a nő? :)
Hát nem egy tipikus családbarát hozzáállás, az biztos ... ;) Ne felejtsük el, hogy minél kevesebb a gyerek, annál "érdekesebb" lesz a mi nyugdíjunk ... ;)
szerintem is egyszerűbb lett volna. főleg hogy a csaj gyalog nehezen érte volna utol a lovat, miközben a gyerektartási végzést lobogtatja:)