Culika: Ugye te atiat vagy megint? Én csak vicceltem veled, de nincs humorérzéked. Sajnállak érte. Su: :D Ez jó volt. Jó nagyokat ugrott vele, Nem fáj többé majd a feje.
ráfröccsent a falra így ment szegény galyra
Culika: Beragadt az ujjacskád a billentyűzetbe? Örömében nagyot ugrott, ventilátorban szét is porlott... :)
http://video.google.com.au/videoplay?docid=3874348246686638761 ezt nézzétek meg.Tudom hogy semmi köze nincs ehez a videóhoz csak lusta voltam beküldeni.
váááááááááááááááááááááááááááááááááá!!! olvastam hogy vége morbid, de azért erre nem számítottam! o_O Amúgy megnyugtató tudni hogy így nem lehet lecsapatni a fejünket... De kár hogy a TV-nk nem tudja fogni a Discoveryt...:(
1ébként a müsor cime magyarul : állítólag
Prazelee: Köszi. Az nem elég pontos, csak modellezik vele az embert. :) Lehetne például elítéltekkel végezni ilyen vizsgálatokat, és akkor nem kéne költeni a tartásukra sem.
gradU: Nem, zseléfejekkel meg szelétorzóval.
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
adrijunior: Legalább emberekkel végezték el a vizsgálatot? :) Jó az a valami a lábán.
neketek is a Mythbusters ugrott be? hehe,a fűnyírómotoros-gyilkos ventilátor nagyon ász!
adrijunior: nem kötekedésképpen de ha szó szerint nézzük a nevét akkkor Mítoszrombolóknak kéne hívni tényleg morbid
Mythbusters a műsor címe, az előbb félreírtam, magyarul annyit jelent, hogy állítólag, szó szerint pedig hogy legendarombolók. Legendáknak járnak utána, megcáfolják vagy igazolják őket, szerintem tök jó műsor.