Su ne a tükörbe nézz, a videót kell !!! :D
szegénynek olyan ronda nyomott a képe. még a fajtájához viszonyítva is
Aga: csak a tapasztalat. Nagy macskás vagyok és hallottam már egy-két formát más macskásoktól is :)
Fenimore: tényleg jól összeszedted....mindet fejből?? :PP egész aranyos, bár én nem vagyok oda a cicákért...
Úgy látszik sikert aratott a beszólásom. :D De tényleg ilyeneket mondanak az emberek, nem?
édi-bédi-tünci-münci-zibi-zabi-angyal-bangyal-tündér-bogár-cuki-muki-filet-falat-cirmi-curmi-piszi-puszi-misz-musz
Tipikus reggelir első órai kép a suliban. Amúgy aranyos
Tisztára mintha az osztálytársaim (illetve magam) látnám a suliban az első néhány órán. Az utolsó néhány óra másmilyen fáradtság... :)
"aranyoooos" "édi-bédi-tünci-münci-zibi-zabi-angyal-bangyal-tündér-bogár-cuki-muki-filet-falat-cirmi-curmi-piszi-puszi-misz-musz" "megzabizandó"... Hova kerültem én :D
ehhhe, kis megzabizandó :D 5* -ös... látom hagyták a feliratomat a sziasta ala béjbiciccc .)))
Ez tényleg aranyos;-D Szegény macsot nem hadják aludni, az a csúnya kamerás bácsi...
édi-bédi-tünci-münci-zibi-zabi-angyal-bangyal-tündér-bogár-cuki-muki-filet-falat-cirmi-curmi-piszi-puszi-misz-musz XD
Most jönnek az "édi-bédi-tünci-münci-zibi-zabi-angyal-bangyal-tündér-bogár-cuki-muki-filet-falat-cirmi-curmi-piszi-puszi-misz-musz" típusú hozzászólások. De nem baj, ez itt megérdemli. ;)
hááát nem vagyok nagy állatbarát, de ez nagyon aranyoooos :):)