gradU, ne hidd. nagyon sokan elvből használnak vmit, még akkor is, ha beleszakadnak...
Zsivány: mert te is feltszel biztos minden vacak frissítést, amiről a ms azt mondja fontos;)
szvsz nagyon jóó ...brehhheeeeee .D :D:D ahogy a róka elnéz és pofát vág...nyihahhha én röhögök :D:D:D
XD Ez nagyon idióta, de vicces, röhögtem egy fél percig az exploreren....
VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ...........................kb ilyen értelmes az IE!sztem a firefox a legjobb
WWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!HAHAH!!WEEEEEEEEEEEEWEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
az az izé ami a mutartót fújkálja az a Safari szerintem a leggjobb mind kozul de alapbol csak macintoshra van (ok gyartjak az ipodot)
Szerintem zsír, az iexplorer néha tényleg ilyen idióta VÍÍÍ XD XD
ja meg mi akar lenni az az izé ami a mutartót fújkálja?
mit mond a firefox mikor megszólal?
:) : XDXDXD az a kép naon jó, de az a poén, hogy nekem is pont itt állt le a firefox ugyanígy XD szal a reklám kiscit más hatást váltott ki belőlem mint amire készült, de attól még firefox párti avgyok.
h: Általában így vagyunk vele, hogy azt használjuk, amelyik jobban bejön. Az IE-t mindig is kerültem. (de az IE alapú böngészők egész jók néha: maxthon, myie2 stb.) A firefox egy kitűnő alternatíva.
asszem, h ez már fent van itt, de minden esetre láttam már és most nem nézem meg. amikor először láttam nagyon tetszett, hosszan nevetgéltem ;) nem vagyok egyik böngi pártján sem, általában minden újabb verziót kipróbálok és azt használom, ami jobban bejön :)
Hát, akit ez meggyőz....... :) Engem a program győzött meg.