FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jujjjj... én lóbarát vagyok, ez sok lehetett szegény lónak... hát ez durva, de jó!
ÁÁÁÁÁÁÁ...én lehet, h nem viselném ennyire nyugodtan, ha így látnám meg az őseim...jujjjjjjjjjj
Mustafa -----> ne lóval kefélj, vasúttal az ki is nézem Neked a menetrendből , hüllle :D
Na ez is kb. annyira üt, mint a "szexi óra" ... Jobbak nincsenek?
mindettől függetlenül ha nem túl prűdek a kölykök, akkor szépen szó nélkül távoznak és elviszik szobára a lányokat. elvileg azért robbant le a kocsi, nem? nemtom miért sajnálja itt mindenki az öregektől a szórakozást
Egy lovat is bevesznek a buliba... Ez perverz
A srác apjának szeretnék elkérni a kocsiját a legvégén, azért mennek vissza. A képaláírás a fiú szempontjából értendő... ;) (neki is égés :) panki: Egyetértek. :)
Szerintem rossz a melléírt kísérőszöveg. Nem az van, hogy nem jó ötlet elkérni apu kocsiját. Hanem, hogy ha már kölcsönadja apuci a kocsiját, legalább győződjön meg róla, hogy azzal el is lehet indulni és nem jönnek vissza a fiatalok túl korán. Bár számomra érdekes az is, hogy miért nem zárták be az ajtót? Lehet, hogy ez volt a céljuk? Fúú de perverz! :)
Összesen: 18
[1]