Meg lehet csinálni, nincs is benne gyorsitás. viszont hallható, hogy nem ér le mindig a kés, ha hozzá is ér a kezéhez, nem vágja meg magát -súlyosan.
Egy ilyen videót simán megcsinálok én is.nem akarok kételkedni de a gyerek keze túlontúl gyors volt.gyakorlás ide vagy oda szerintem ott volt egy kis felvételgyorsítás...
Amikor iszik, biztos nem engedik, hogy elkezdje a játékát. :) 8 gyereke van, és 7 ujja. Ki az? A favágó, aki nem vigyázott.
ba'meg,ez nagyon kemény.én tuti levágtam volna az egyik ujjam...
A ...link/4/-en én összesz.rtam magam mikor üvöltött, pedig jól birom
A sebészeten biztos ismerik. A késes Feri jött... Most 4 öltés lesz. :) Amikor begyorsul, és hibázik egyet, vajon abbahagyja a következő hiba előtt, vagy viszi a lendület?
Vááá, ez egy állat! :) Ügyes. Ezt elkezdené velem eljátszani, rögtön leesne a székről. :)
Argo44, mert először kalapáccsal kezdte...
Ez brutál! Van vér a gyerek pucájában az biztos. Lehet tévedek, de szerintem nem késsel gyakorolt erre, hanem valami fadarabbal...
akkor nem mozgatta colna közben sztem de ijesztő :P
szerintem azért lapos mert az már a mű keze
miért olyan lapos a keze? egyébként az egyik legelső játéklink is ilyesmi volt...
Ha egyszer elhibázza, még négyszer ÚJJ-ra kezdheti...:)
Olyan hosszú ujjai vannak, hoyg abból farigcsálhat is. azzal aztán lehet mutogatni:) A CTRL Alt Delt simány megnyomja (nem GR-rel) :) Vagy csak nekem tűnik olyannak? Bár...nem is.
az Alienben durvább volt....:) de besz.arnék, ha nekem ezt vki megcsinálná élőben is......:S