Hát ez kellemetlen ... naon kellemetlen ... jobban járt volna egy fejszével
a végén kellet volna egy olyan utóirat féleség a filmben, h megvette a fűrészt és darálja a csajt:)))9) egyként én naon bírom amikor ilyen szép lassan közelednek a gyilkosok az áldozathoz:))9
én addig míg ott nem indul a fűréssze addig elmennék oszt feljelenteném az meg csak ott ül és várja hogy szerencséje legyen a fűrészesnek , beinduljon a fűrész és megölje XD
Hat igen... Vegyel te is stihl lancfureszt mert azzal jobbanlehet gyilkolni.... amugy zar
aha... nagyon pojén... a csaj meg csak vár... lol
hát ez iszonyú xar, nemtom mér olyan nagy szám
Először azt hittem hogy nem jó, de a végét megnézve haláli jóóóóóó:D Nekem erről a Horrorra akadva jutott eszembe! A stílus hasonló:D
Hát ennyi erővel csiszoló papírral is próbálkozhatott volna..." A smirglis gyilkos" véfagyasztó...
Úhhh, ez sokkal jobb mint az eredeti Texasi láncfűrészes! De a csaj visításán röhögtem a legjobban! Tisztára mint a disznóölésen! Bár valószínű én is ezt tenném!
uh:D ez naon komoly!!:D de a csaj is jófej. leül azt csak vár:D
hu basszus.. hogy nem szeretem az ilyenek elejét...:D az a jó hogy aki sok ilyet néz azt lehet a táborban szivatnhi a sötét folyosón...:D
Egyszerűbb lett volna,ha csak simán belédöfi a fűrészt...sztem az is hatásoss lenne ;D
jaaaaajj!ez nagyon kemény!a csaj már a körmét csekkolta... :DDDD
ez naon komoly!én meg azt hittem valami új film reklámja
ez jó szerintem naon nagy szerencséje van a csajnak!!!!!!!!!!!!!!!!
fairy: Akkor már inkább hozzá vághatná.
Naigen, és ez a texasi láncfűrészesben mért nincs?Amikor 4-5 napon át darabol egy berúgással?
forgás nélkül is lehet vele vágni, azaz nyiszatolni, csak kicsit lassú van is itt fenn valami vicc erről