tudod te azért vagy hülye mert majd a a havero kakik megöltek de legalább eltörék pár csontját a haverjuknak azok csakis majd beküldik a sprite nak hogy ez legyen a reklámban!
tudjatok az a viccc hogy ez nem kamu.... en a macskamat lottem ki egy pont ilyen gumival es es lemertem a tavot a macska holttesteig es a tav 165.5 meter volt.... es az csak 2 szal gumibelso volt.... ezek meg vagy 10-et hasznaltak fel... konnyen eltudnam hinni... amugy 1 jo minosegu gumibelso kepes 150 kiloig arra hogy nem csak hogy elbirja de par centit ossze is huzodik... ha jo minosegu a gumi akko konnyen hiheto... utananeztem....
ha nem lenne kamu, nagyon durva lenne
Gyapi King! A híradóban? Szerintem nem! Most gondolj bele! Leadnának egy olyat a híradóba, hogy 2 fiatal férfi kilőtte egy haverját a szomszédba, közbe a medencébe akarta viccből? Nem nagy sztori, csak kicsit kellemetlen... :D Ha kamu, ha nem.. tetszett! :DD
Már _nem_ kapnak.... Kicsit hiányos lett. Hagyom kibontakozni ezt a két gyöngyszemet. Aztán csak semmi további fröcsögés! :P :)
Már kapnak nevelést a fiatalok, hogy ennyire ocsmányul beszélnek még a lányok is? Ilyenek lesznek, ha az utca neveli őket. :(
rapbaby: Csak egy kis kultúrát szívjál magadba! :) Ez neked is szól, te trágár liba.
én is csak azt mondtam az eggyik videóban hogy akinek nem tetszik hülye és akkor te odajöttél és azonnal beleszóltál!Én csak írtam oda valamit mert ku rva vicces volt é te már is belszóltál!mi közöd van hozzá?Én nem szoltam bele te se tegyél ijet!
anyá d Gradu haggyál te vagy egy nagy fas zopó ge ci!csak nem veszed észre!senki nem szeret!
ezek az igazi idióták . de gondoljatok bele ha ez tényleg megtörtént volna akkor a hiradüban már láttuk volna ::D
vicclapkocka..XD ez nagyon ütős...:D jah és... a videóról.XD.. én inkább a cukrosat iszom...
"énvok az ovis pisis beképzelt sz.ar" Talán telitalálat volt a nick-tippem, ha így emlékszel még rá. ;) "Te vicclapkocka" - :) Nem rossz szó! Hidd el, ha nem vagy arrogáns és trágár, akkor normálisabban viszonyulnak hozzád. Csak egy kis kultúrát szívjál magadba! :)
Kornos: Jól látod a helyzetet. Az az érdekes, hogy ezen a nickjén nem is szóltam hozzá. (ez lehet a beszólós nick) Na, mindegy. Elég büntetés az ilyennek az, hogy ilyen primitív, amőb@szintű lény. Gyáva, beteges jellem. Egészen olyan, mint ratbaby, a stílusából ítélve.
ez a buddy olyasmi gyerek lehet, aki odamegy vkihez, lebuz!zza, elrohan és jót röhög a markában a saját gyökérségén...
Sedon! repülő klozett? nem rossz! Csak repülés közben nehogy szétfröccsenjen belőle vmi. pl. a sok iq.
Sedon: :) Köszi, én inkább kihagynám. :)