Engem a zene jobban megfogott, nem tudja vki mi a címe és ki adja elő?
Sziasztok srácok Tuci vagyok! tetszik a videótok és nagyon szivesen host-olnám itt angliában az oldalamon... ha benne vagytok kérlek keressetek meg a flyingfirebird@vipmail.hu e-mail címen és akkor megbeszéljük a részleteket... Nézzétek meg az oldalt és ha van kedvetek szerepelni akkor csak irjatok egy e-mailt... www.cardos.extra.hu És ez minden parkour, capoeira, XMA, vagy brake, csapatnak szól... köszönöm...! Tuci, Lutonbó- UKl
ezeket mind megtudom mer én magam is parkouros vok!!!! amúgy felvili mindenkit a hátraszaltó nem parkour!!!!!!!!!!!
tudod ki ugrálna ilyeneket és ha nem jőn ősze itt a dead... X_X
repbaba:ne haragudj de nem értem mire irigykedhetnék.
hát ez 1000szer jobb mint aza másik kalap f.os amit régebben küldtek be....lehet h amatörörk de ezek sokkal jobbak és ök is Magyarok!!!!!!
Ügyes kölykök, de semmi extra. Nem mondom, hogy utánuk csinálnám, de semmi olyat nem adtak elő, amitől elállt volna lélegzetem. Amitől már majdnem, azt meg elrontották..:D
Ez tök jó, de mihez képest amatőrök? Kíváncsi vok ki csinálja közűletek utánuk...
A gurulások tetszettek . mert azt én is megtudom . 5 év judo útán nem nehéz :DD
Harimata ,ez után a hsz után azon lepődnék meg ha fiú....:D
Beira-mar:A szám előadója DMX,a címe X gonna give it to ya. Az előző hozzászólást rosszúl fogalmaztam,nem arra gondoltam,hogy a srácok Miskolciak,hanem hogy ez a film Miskolcon készült.
sztem ügyik!!!az egyik haverom is parkouros és sztem tök jól nyomják:)!
persze h amatörök, ezek még gyerekek, és sztem se kellett volna ide beküldeni, de azért én állatira örülnék ha egy kettöt aezek közül meg tudnék csinálni.
képzeljétek el mekkorát taknyolhattak volna ha egyszer mellé nyúlnak...
Hola! Segítsetek pls, kéne az első számnak az előadója és a címe, kössz szépen!
Hát lehet h amatőrök meg minden de azért jó lenne ha én is tudnék ieneket csinálni!!!:D