nemrossz de maradnék a deszkázásnál
Legalább nem a számítógép előtt ül egész nap a gyerek...szülők álma. :-S
Nem rossz ... de láttam már jobbat is (igaz én nem tudnám megcsinálni :])
héka héka!!!!!! ezek a sráccok miskolciak!!! felismerem a terepeket :D MISKOLC yeye =))))))
kur.va jó!Amúgy a szám DMX de mindeggy a csengőhangom szal tom na mindeggy az a lényeg hogy nagyon ügyesek voltak!!!!!
A zene naon cool a fiúk is jól csinálájk még néhányan jól is néznek ki :P:D
tényleg van amelyik jol néz ki benne:)magyarok ezek a fiuk?és milyen idősek lehetnek...??:)
szivesen beszélgetnék velük.Gondolom ők is örülnének nekem!! ;) puszy!! Ui:DMX szám és a cime X gonna give it to ya
Ez az egész csak azért jo meg azért néztem meg mert a zene joh de sztem nem nagy csapás ezek a Miskolciak hát mit ne mondjak van bennük bátorság de amit mi csinálunk ahoz MÁR LELKIISMERET KEL VAGYIS A GRAFFITIHEZ EZEK JOL NYOMJÁK MI MEG JOL FUJJJUK EZ VAN PSZZZZZZZZZ :D:D:D: ako szereti a graffitit az vegyen fel msn re cimem:fox_13.evil.mg@hotmail.com CSAJOKNÁL NEM KÉRDÉSÉ HOGY CSAK UYG FELVEHETNEK DE CSAK HA SZÉPEK !! SORRY A CSUNYÁKNAK :D:D:D:D:D:D !!!!!!!!!!!!
Mert ha igen akkor annyit üzenek hogy nagyon tetszik a HSC paródiátok! Meg szeretnék látni rólatok egy olyan videot is amiben viszont tényleg nyomjátok!
végre meegvan az első csapat aki bevállalós mi is csináltuk meg lehet fogjuk is de most kis szünet van :( msnre vegyetek fel Kondor_31@hotmail.com
HáHáHá!!! Én is mennék, csak én passzív sportoló vagyok, mert az aktív sport nem megy...bár ezt én is szivesen csinálnám..de aki béna, az az is amrad...:)
Hello srácok!!! Én egy tatabányai sportoktató és akrobatika tanár vagyok. Most láttam a videótokat és nagyon megtetszett, a bátorságotok és a sport iránti elkötelezettségetek!Szívesen vendégül látnálak titeket egy edzésemen, hogy azokban a dolgokban amikkel nincs minden rendben segítseg, illetve ti is feldobjátok az én órámat...Tehát, ha érdekelne titeket, akkor a csodaoptika@freemail.hu címre írjatok vissza nekem egy e-mailt és megbeszélhetjük ott a részleteket! Üdv.: NOrbi
A szám előadója DMX,a címe X gonna give it to ya.