Hát igen, ez a hörcsög egy robot, nincs benne félelemérzet, életösztönről nem is beszélve. Az úgynevezett "kígyó" pedig szégyellheti magát! Csak az ökör eszik magában, ha az egér evett ő miért nem csatlakozott hozzá...bunkó!
A höri meg hülye lenne leborotválni magát a kígyó kedvéért.
Túl nagy volt neki. Nekem is van siklóm. Hiába tud szinte bármit benyelni egy felnőtt hörcsög neki is sok. Eleve ezeken elég sok a bunda. Még nagyobbnak tűnik így.
Emberek, az nem lehet,hogy ez a kígyó egy lelkes állatvédő?!:D egyébként nagyon jó!
Hát ez döbbenetesen jó! A hajam az égnek állt!
(és ezt a titkos felkészülést vették videóra a PUDUC KGB-sek:és most ez napvilágra került) hát ennyi egyebet nem tudok elmondani …..XD
Ez 1 hosszú történet…nem találjátok ki soha ….most elmondom…röviden A kígyó még ki se kelt a tojásból amikor a galád PUDUC(hal fejű és párduc testű állat ami álltalába a panelházak tetején szokott ugrálni sötétedés után) nem a háztetőket rótta hanem az erdőben vadászgatott kígyótojásra megtalálta fészket, kirabolta megette az összes tojást kivéve 1-et.Ez lett a tojásból. És miért nem eszi meg? Mert a höri a nevelte fel! És így közösen készülnek leszámolni a PUDUC fajj
Igen, persze. De az túl prózai megoldás lenne itt sokaknak. :)
ugyan már!nem kell találgatni,a kígyó egyszeruen nem éhes!
Néha a zsákmány is játszhat a ragadozóval.
Én ezt egyszer megkaptam e-mailben. Akkor is azt mondtam, hogy ez a kis rágcsáló nem normális
a kígyó és a hörcsög 'születésük' óta együtt vannak, vagy pedig a hörcsög kígyók között nevelkedett, a kígyó pedig hörcsögök között... (nagy hülyeségeket hordok itt össze, nem?)
Ez a kígyó szimplán nem éhes. A hörcsögbe meg nem sok túlélési ösztön szorult.
Hehe! Cukik! Erről már hallottam...a kígyót kiskorától csak döglött egerekkel etették és nem szokott hozzá a vadászathoz, ezért amikor a hörit berakták hozzá inkább összehaverkodott vele, mint hogy megkajálja, és azóta is csak dögöt eszik:)
Vagy: jól telezabálja magát, hogy nagyobbnak tűnjön, és ne férjen be a kígyó pofáján.
Szegény vizisikló hogy összecsinálta magát. Vagy tényleg kígyó, de akkor most vették ki a frigóból, és előbb megvárja, hogy a höri felmelegítse. A höri meg milyen kis figyelmes. Zabálja a salátát, hogy ne legyen magas a kígyó koleszterinje.
Vagy én, amiért a film címéből nem jöttem rá arra, hogy az aranyhörcsög :D
Azta qurva... Nem is tudom, hogy melyik a hülyébb: a kígyó amiért nem veszi észre, vagy a rágcsáló(aranyhörcsög?), amiért belemászik az ölébe. Eldobom az agyam :D
jesszus! én teljesen frászt kaptam, ilyen nincs! :)