jó a reklám, majd énis veszek cillit banget!:DDD
velo:a magyar kovács lajos az nem szinkronos az a hapek párrészben jáccot a barbárok köztben szal... amugy neken teccik
pumus te télleg azt hiszed h ezt így adják le a TV-ben?!? :DDD (Bár lehet h ennek a verziónak nagyobb sikere lenne...)
ez nagyon gyenge video. nem is birtam végig nézni, folyton csak cilitt ban bang. Ku-rva anyátokat raktok fel ilyen SZ.arokat
snake: szerintem a magyar "Kovács Lajos vagyok" reklám nem pusztán szinkronizált, hanem csak lemásolták, vagy inkább a külföldi PRosok megaszonták hogy ilyet kell csinálni :) Amúgy meg ha tévedek és mégis szinkronos lenne, akkor már az Első mondatban hazudnak, abban hogy Kovács Lajos vagyok, bár ha hazai termék a reklám, akkor sem hiszem hogy felkerestek egy Kovács Lajost erre a szerepre. Másrészről tudniillik, hogy csak olyan mosóporokat és tisztítószereket árulnak amelyek jobbak a többinél :)
-.- amúgy nem tudom mit vannak oda h ez jobb mint a többi: ha a többi nem lenne hatásos akkor nem gyártanák, csődbemennének. és szerintem szánalmas külföldi reklámokat szinkronizálva reklámozni a tökéletességét, habár ha magyar reklám lenne még szánalmasabb lenne -.-
Ezt g már átküldte nekem és nagyon tetszett! :)
Ezt már láttam régebben, nagyon jól megcsinálták :D