hozzáteszem, a kutyának a gazdája is seffej, mert mémá ne nindent annak a korcs macskának!
a kutya helyében én atomjaira szaggattam volna azt a macskát, fölkentem volna a falra, megettem volna az összes kaját, és közben röhögtem volna, hogy: most már nem lökdösöl mi?
De kis izé volt ez a cica...:P:P De ha neki adják a kaját akkor a kutyát tettem volna arrébb egy másik adag kajával
Ugyan már.A kutya ezzel úgysem lakna jól, szerintem ez a macska kajája volt. Az én macskáim is ilyenek, egy falatot sem adnának egymásnak, csak amikor már megmaradt.
hát igen...a macskáknak mindent lehet:))))) Ollllllllllllllllyan cukkkkkik nem:)))))))
kokalaim, Linkuborka, rapbaby, ti betegek vagytok amúgy a macskák igenis cukik!!!....
éN A KUTYA HELYÉBE UGY MEG HARAPTAM VOLNA AZT A MACSKÁT HOGY AZ MÁR FÁJT!!!!!! dE ÖNZŐ DÖG VOLT AZ A MACSKA TE!!!!!!!!!!!!4
kokalaim de egy szemét vagy!!! a macskák igenis aranyosak én minden állatot szeretek, de a macskákkal mi a *a** bajotok van??
dóri: nekem is egy berni pásztorom volt csak aztán rákos let :'(
azt nem vágom cottage hogy mi a bajod van azzal ha valaki utálja a macskákat...te meg a kutyákat utálod ugyhogy sztem kicsit lenyugodhatnál a magas IQ-dal
ez nem igaz! a hü-lye macska nem ad a cukky kutyának! hú de felrugtam volna!
Tök cuki, de elég akaratos cica!!!:) De, ha a cicának adták a kaját, akkor igaza volt
Én speciel rühellem a macskákat, a kutyákat viszont imádom! A macskák olyan kis sunyik! És sokkal hamarabb elpártolnak a gazditól mint egy kutya. A kutya lazán követi a gazdáját a halálba is ... Na! Más téma! Az én macskám (muteré és a hugomé) is ezt csinálja, de van hogy a kutya visszatámad:) Akkor aztán fél óráig ölik egymást, de persze senki sem sérül meg :D
N jó a videó!!:)))) Az én cicám is ilyen volt, simán nekiment a kutyámnak, berni pásztor volt.... Szerencsére a kutyusom nem bántotta.:)) De hihetetlen kis dögök a macskák.:) Tudják azt, h melyik kutya fogja bántani őket, de amelyikekről tudják, h nem, azokat nem kímélik.:))) kokalaim: Te emberből vagy?
lassan a macska szélesebb lesz mint a kutya