Hát már reklámozni se tudnak rendesen mi is tegyük ezt vagy mi?
minek ennyit vacakolni? felállnak egymásnak háttal, egy-egy pisztollyal (csak 1-1 tölténnyel, persze), 15 lépés előre, fordul, cél, tűz; aki nyer, azé az autó
ez már ilyen resszkessetek betörők feeling :)
Nekik az a autó többet ér mint a házuk még fel is robantják érte:D!Amikor Nő kocsi tetején van azt egy filmből lopták:D:P!Bár ehez hasonló reklámok lennének és nem ilyen gagyik:P!
és még azt mondják hogy a nők az okosabbak.....
Hát ez lol:D!Nekik többet ér az a kocsi mint a ház még fel is robbantják érte!:D!De amikor Fent volt a nő az autó tetején azt egy filmből csorták:P
Mit veszekednek egy autón??? ha már ilyen kocsijuk van ilyen házzal akkor nem hiszem hogy nem telik még egy ilyen kocsira :P na jóvan ez csak egy reklám nem a valóság azért jó :)
ez jó de ez nem fog nekik mindennap menni vegyenek még egy kocsit és így mind a ketten nyugottan ébredhetnek és ha már úgy is vettek maguknak nekem is vehetnének eggyet igazán;)!!!
a végén köpte ki a hapsi a fogát.. egyébkéni királyyy... csak azt nem tom hogy élte túl a végén a csaj....
A zene a Happy together c. szam a Turtles eloadasaban (igen regi darab). Azota persze volt belole par feldolgozas is, egy reszlet a Shrek-ben (karaoke party) is volt .
Ennyire még én se szeretem a hugomat! Oda vannak egymásért :o)
Amikor a hapsi kiveszi a fejét az akváriumból akkor úgy néz ki mint a Tom Hank-s
Aha persze hogy élte túl a nő???????????????????