na ezt nem bírom a sok elborult agyú állatvédőben, mikor a fene nagy tudásukkal és szakképesítésükkel megmondják mi a jó egy állatnak. a jelen témánál maradva, azt egyik sem veszi figyelembe, hogy ezt az állatot, már rég rongyá verhették volna a társai, vagy hogy minden nap kemény munkával kellene megszereznie a kaját, hogy éhen ne dögöljön, itt meg csak egy kicsit tornáznia kell hozzá, ami összehasonlíthatatlanul kevésbé megterhelő mint vadászni.
De hülyék vagytok ti... Mindenesetre nekem tetszik, és a cirkuszokat is szeretem.
szerencsétlen állat... csak a hülye kínaiak lehetnek ilyen állatkínzók....
Hát ez ngyon durva.Látátok az orránál fogva húzták.!!!!!!
sztem ez undorító..láttátok hogy huzza azt a szerencsétlent... ebbi semmi vicces nincsen inkább siralmas:((
én se szeretem a cirkuszokat, be is tiltanám az állatos számokat. Az állatkerteket se szeretem, szerintem sokkal jobb a rezervátum.
szerintem ez se nem aranyos se nem vicces... a cirkuszokat én sem szeretem, de azért az igaz, h nem mindenhol x@rok az állatok körülményei... mondjuk én már csak azért sem szeretem a cirkuszt mert félek a bohócoktól:D
ez állati!!!:) ez kéne a háznál is!!!:)
Szétröhögtem az agyamat:DDDD És még Rocky zenére:DDD
Iggo: Mi bajod az állatkerttel? Olvass már el egy Gerald Durrell könyvet! Én sem szeretem a cirkuszokat, mert sokszor rossz körülmények között élnek az állatok, de azért nem kellene általánosítani, nem minden állat él rosszul fogságban.
na mondom, mire beírtam, már meg is jelent az első. :)
felhalmozott zsírréteget elnézve nem is árt neki egy kis mozgás:) azért kiváncsi vagyok mikor jelennek meg az első elvetemült állatvédők:)
Szerintem borzalmas. Ne azt nézzétek, hogy "jaj milyen aranyosat csinál" hanem, h hogyan vették erre rá, mit élt át szegény h ezt megcsinálja... Undorító borzalom, az összes cirkusz, és minden ahol állatokkal mutatványokat csináltatnak, gusztustalan. Sok hülye ember meg tapsikolva nézi, h egy kutya bukfencezik egy elefánt hátán, vagy mittomén miket szoktak ott csinálni. BORZALOM. Másik ilyen az állatkert. Írjátok le ti hogy látjátok ezt, tényleg érdekel. Pá