Hát emberek...vannak ilyen gyerekek, és betanítás sem kell hozzá...nekem az unokatesóm még egy évvel ezelőtt olyan izé volt ( nem mintha most nem lenne az) , hogy hogyha valamit nem kapott me,g mai tetszett neki, égtelen visításba kezdett, és oda kellett neki adni, akár egy újságról, édességről, cigiről vagy öngyújtóról volt szó....
Szegény gyerek...Eggyáltalán nem vicces! A szülőknek eltörném a kezét, hogy ilyet tanítanak egy kisgyereknek, marha jó szülők, csak gratulálni tudok, aki szereti a gyerekét az nem csinál vele ilyet hanem normálisan neveli...
Sztem betanították a gyereket h, a kutya után menjen és ha látja a kamerát essen el és visítson.
AZ ANYJA is így kezdte annak idején...Azután,lett meg ő...Szerintem...
ebbe mi a poén????????????? én csak egy hülyegyereket látok ráadásul k urva idegesítő ez a bőgés...
Háááát....Akinek ez vicces...Jó szórakozást
cegény pici csöppke, biztos nem figyelnek rá eleget :(((beüti a kis buksiját :((( csúnya gonosz hülye felnőttnek meg virul tőle a feje :(((
Szegény gyerek! Ez nem vicces!!! Hogy sír....
Szegény kisgyereket kínozzák a szülei! Hát nem látják h retteg?:D Szegény gyerek fél szüleitől.
inkább megrémült h láttya őket mer ha enm látta akkor nem sírt
Sz.tem a gyerek csak játszani akar! Én is voltam már így vele...
Szegénykém!Annyira megfogdosnám,meggyöntölném!Szerintem nem foglalkoznak vele,és így hívja fel magára a figyelmet! Gáz. :(
nagyon jó, de ilyet már élőben is átéltem!! Cool...
Íme az elkényeztetés és a hisztikezelés tipikusan negatív példája
Ez elég szomorú dolog. És szerintem cseppet sem vicces!!!
szerintem ezen a korszakon mindenki ätesett majd kinövi