Ez amúgy 23 mp és nem tévedsz a Guiness Rekord valóban kb. 17 mp. De amúgy KU**A JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez 20 mp. volt, és a Guiness Rekord szerintem 17 mp. ( ha nem vagyok pontos, vlk. javítson ki ) ngyon ügyes, az apukám 4 óráig rakja ki :P
sztem is tök jó a játék!!! De az igaz hogy vki gyorsabban is ki tudja rakni...de naon király! Scimmy-veled csak abba értek egyet, hogy Draghad beszólása tök jó volt! Én egyszer próbálkoztam vele hogy kirakjam, hát nem sikerült...
mekkora zs*dok vagytok,hogy szidjárok a parasztokat :) :)
szerintem is egy paraszt vagy. az ilyen véleményedet tartsd meg magadnak.szerinte meg tök jó játék. és élesíti az elmét bár scimmy-n nem segít semmi. ez egy paraszt
Ez Conny Gilbert az egyik Rubik-rekorder
hy,naon jol nyomja a gyerek sztem is,de scimmy,te h mondhatsz ilyet,mi az h szegyen h magyar talata fel??egyaltalan nem szegyen,sot,nagyon is jo,ja vagy te nem vagy magyar?
kur.va annyat aki ezt kitalalta, ez azok jatekok kozott van, ami kiba.szottul fol tuja ku.rni a fejem, de utalom, ideges vagyok ha ra gondolok, es meg a legnagyobb szegyen az hogy magyar talalta fol. de szt.em Draghadnek kiraly beszolasa van :DDDDDDD most mar csak azon kell versenyezni ki tudja elobb atragasztozni az egeszet. >D
green day: te jobb vagy?! amugy szerintem tok cool,nem?:) ;)
Mit mondott Rubik Ernő kertész ? A kocka el van vetve. Az emberünk meg remélem nem fog zsebtolvajként dolgozni mert nehéz lessz tetten érni :)
Vannak ennek szabályai, amiket ha tud valaki, akkor már csak a sebességen kell csiszolni... na igen, ha valakinek ennyi szabadideje van:) amúgy tényleg király a srác
Az én fizika tanárom az 1ik szünetben,amikor ügyeletes volt,láttam a bnőimmel,hogy még nem kezdte el kirakni,én az órámra néztem,és Ő elkezdte kirakni,mivel a mobilom másodpercet nem mutatt így pontosan nem tudom,de 1 perc alatt rajta ki,nagyon gyorsan csinálta,nagyon ügyi. /amugy van itt vki Zeg-ről,aki az Ady ba jár?/
én 5 perc alatt leszedem a matricákat, és átragasztom őket a helyükre :D
csak 18mp. a 3.mp-ben kezdi el és a 21.ben már megvan vele. és csak a 7.mptől gyorsít be.
Hát,20 mp nem nagy szám,legalábbis világszinten...Én mondjuk csak 35-40 alatt teszem ki,de a világcsúcs 11.13, szóval ettől a vidótól még nem kell behalni,van ennél a srácnál jobb is:)