SZTEM JÓ A KIS CSÁVÓ!!! ÉN IS ILYEN AKAROK LENNI!!! NAON JÓ!!
Ennyi öntehetség van, még is ilyen k..a a magyar foci. Csak fele ennyire kéne tudni a magyaroknak is akkor nem itt állnánk.
Nem egy ügyetlen gyerek de a pólólevevés nekem elsőre sikerült és azóta megy mondjuk a labda nyakba tétele már egy kicsi gyakorlást igényelt:)
let mos hülyeség amit mondok, de úgy tom h Ronaldinho nem a leggazdagabb családból származott és őa teheccsége miatt let yo focista, na a kiscsávó meg ekszent elég pénzes merazé nem mindenkinek Ronaldinho az eddzője és let h úgy fog jáccani vagy azis let h jobban fog jáccani mint R, de nem azért mert focistának született, hanem mert annak nevelték.
Ez naon jó!eggyik fiú sem tudja ezt megcsinálni!
milyen lapos már a nike labda amikor a lakásban játszik
Én és valamikorra tőlem is várhattok egy videót!!!!
Azért megnézném ki tudná utána csinálni!
Sőtt ha már itt tartunk akkor fekvőt nem nyomoott én meg leyomtam hármat utánna vissza álltam és újra le vettem a pólót 2006.05.9.köszi
Nem nagy cucc a labda levétel póló val kétszerpróbáltam másodjára már sikerült is.Azóta kb 3nap alatt 5ször csináltam meg.
hát nagyon tud valamit!!(látszik, hogy tőlem tanulta... :))Még lesz mit tanulni tőlem... Na, szóval komolyan:nagyon tetszik nekem amit csinál, már megtanultam, hogy hogyan lehet megtartani a nyakban a labdát, utána meg levenni a pólót, meg már a Ronaldinho cselt is tudtam.
születni is kell hozzá.jól csinálja mondjuk én 11 vagyok ő meg 12 és a spanyoloknál jó a foci
b.meg nem gyenge........amiker mutatott trükköt azt a zoszttársam ugyanugy megtuggya csinálni:DDDDDde énnem:( viszot nagyon állat