Maffioso! Szerinted ha 40-el megy a kocsi, és akkor valamin megpattan a szánkó, esetleg miközben leesel róla beakad a lábad kicsit megtekeri, akár el is törheti. amúgy meg nem a hóraesel hanem a jeges betonra te f.*.sz .s.*ggfej!
sok h**** f*** prodigyt nem ismeritek?! lvagytok maradva a zene világában!
amint már montam ez k.va jó!!!!!!!!
sziasztok :! Amúgy a srácon átment a második szánkó , azért is mutatja a törött bukót :D
mi ez a zene mer naon bejön!!!amúgy lol!!!!!!!!!!!
a zene volt a legjobb de úgy összességében nem volt rossz :)
még ha láttam volna belőle bármit is. Bár a magyar szinkron és a visszapörgetős effekt teccett
Úgy terültek el az elesés után mint a békák
Ez a Need For Speeed Mostwanted zenéje de csúcsszuper ez a videó :-)
Maffiosonak 2004 januárban ugyanígy szánkóztam, csak 3 szánkót húztunk.Én az elsőn ültem.Leestünk, a másik két szánkó átment rajtam ( az autó 50 km/h-val ment ). Baleseti, 9 öltés a fejemen.26 éves vagyok.A mai napig hordom.
szerintem kalap sz.a.r. Most ezen mi fájhatott?hogy ráesett a hóra?Én estem le 40nél bicajrol betonra az jobban fájt mint ez a gagyi.Másik meg alapbol a földön vanna majdnem és a gravitácio nem is nagyon okozott fájdalmat....akkormeg?ne jáccad az agyad mert ez nagyon gyenge még ha 100zal is mentetek volna akkor sem fájtvolna nekik mert havon csusztak ember gondolkozzálmár
mmm szerintem zsir a szanko kocsi parositas
Nagyon király gyerek lehet aki ilyet kitalál! és még kamerára is gondol! Szerintetek?
Rettenet, akkor holnap öntsd fel a lépcsőt egy vödör szappanos takonnyal és vedd fel, ahogy hanyatesel rajta, és küld be! Ha jobb lesz akkor fikázhatsz, ok! De addig kuss!