hogy lehet ilyenekt esni? ehhez már tehetség kell :DD
sok béna egy rakáson.nagyon sirály
Még mindig sírok a röhögéstől. Az a biciklis tuti eltörte valamijét! R.....T jó!
sziasztok! tudja valaki h a videó alatt melyik szám szól? egész tetszik:)amugy ro**dt jó a videó olyanokat röhögtem rajta már sokadik nézésre is
hát ez állati volt!!!sz.arrá röhögtem rajta magam.nekem a legjobban a békatalpas tetszett amikor ki akart ugrani de volt ajtó is:DDDDD
Steve Harwell - Everyday superhero probáltam dc röl letölteni de nem találta meg guglival is probálkoztam de letölteni sehol nemtudtam....most is éppen azzal töltöm az idöm
az elrepülő faág-sújtotta csávó durva... a legvégén a megálló film miatt pedig olyan a hatás, mintha a srác kinyiffant volna, s épp arra várna, hogy krétával körülrajzolják :))
Szinte az osszes idiotasagot a ferfiak csinaljak, vagy kisfiuk. Van szokekrol is ugyanilyen osszeallitas?
úristen :D:D:D:D:D:D:D:D halálra röhögtem magam :D:D:D:D iszonyat jó volt csapkodtam az asztalt úgy röhögtem :D:D de bazz, az a trambulinos csávó tuti eltörte a gerincét :D szerencsétlen:D de akkor is hülyére röhögtem magam :D:D:D:D:DD:
hát hagyne mongyam....Amikor kinőttem a bicajom, oszt nem kaptam másikat, anyáméval jártam suliba, de előtte meg is kellett tanulni.Hát, hogyisvót...Egyszer vót, hónemvót, az a tüskebokos a semmiből került elő!És hát a teljes közepébe........................................................................................................................síííííííííííííííííííííííííííp-........................................................még mindig van ey két szálka a se**embe....^^
Azért azt a csávót sajnálom akit nyakon csapott a faág...
Nagyon komolyak!! Mondjuk én ilyen lúzereket el se tudok képzelni!
nekem 1x volt egy fánakcsapódásom ilyen tepsi alakú szánkón... Az intenzíven találtam magam