csak kár hogy kamu, előre megrendezett "evil" "live".. haha
"Csak" több, mint 2 hétvégét említ, nem 2 hetet. A riporternek ez volt élete leghatásosabb és talán utolsó riportja.
egyetértek azokkal akik s.z.a.r.r.á vernék a riportert hmmmm......2 hét munkája??? rendben---akkor 2 hétig a falamon lógna a riporter és félholtra verném ...bocs...
Fekete öltöny fehér mikrofondrót, mással nem is lett volna kontrasztosabb.
Szegény gyerek! Na ezért kell a nagy alkotásoktól távoltartani a balfékeket. ÁÁÁÁÁÁÁÁ, velem csinálna valaki ilyet....
Kb. 12000 elemből állt. Felakasztottam volna ezt a balféket a mikrofon drótjára, és 2 napig lökdöstem volna, hogy megnyugodjak. Ezért használnak ma rádiós mikrofont. Szegény csóka, legközelebb csak a Guinness emberei után fog nyilatkozni.
Az nem tetszik, hogy az öregen nem a sajnálkozás jelei látszanak, hanem az hogy "én ugyan nem tehetek róla, ez a dög torony magától dőlt össze".
jenga. régen sokat játszottunk vele mi is. mondjuk ekkora tornyot nem építettünk.
Hmm... Lehet, hogy nekiesett, csak mi azt már nem látjuk:P
és egyépként láttátok, hogy ez a film a legjobb a legjbb filmek között?
én véresre vertem volna azt az öreget!!!! 2 hét munka után csak szépen ledönti!? nem dominó!!!
és még az elején szólt is, hogy óvatosan a zsinórral :D
2hét munka után úgy arcba rugtam volna a riportert :)
áááááááá szegééény gyerek.... komolyan 2hét munkája....... jesszus, én ezen inkább sajnálkozok:(