áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ez tuti impotes lett:D
háááát...nem lennék a helyében
NEKEM NAGYON TETSZIK, DE SAJNÁLOM A CSÁVÓT!!!!! SZEGÉNY
cool volt de azért nem lennék a helyében!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez mondjuk eléggé egyértelmü h nem valodi...van egy másik amin 2 testvér jáccik az viszont igazi...
Tud itt vki zongizni? Sztem nem...Mer észre kellett volna vennie: ha a pasit szemböl nézzük, aakor az egyik résznél jobbra halad a billentyűkön(a mélyebb hangok felé) közben a zongora egyre magasabb hangokat ad ki...Erről ennyit... balekok csinálták ezt is.
Bmeg, az árnyékát a pasi faxának lehet látni :) huhuhuhu
én zongorázom denem "ezzel",hanem a hgyományos kézierővel
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááállllllllllllllllllllllll
A legjobb az egész világon a te filmed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Timcsó csaj: A lány kezére az volt írva, hogy : Mentsd meg a zenét! :)
Nem lehetett v.mi kellemes érzés! Egyépként mi volt irva csaj kezére??