Engem ez arra a srácra emlékeztet, aki narancssárga pulcsiban klippekben és egyéb dolgokban "mutatkozik", egy telefontársaság embereként:DDD
kis gyakorlással bárki meg tudja csinálni. Csak megfelelő alkat kell hozzá
Sztem bárki bármit mond...csak nagy a szátok!!!! Na próbáljátok meg ugyanezt megcsinálni.... Megnézném hogy ki röhög kin...
Húúúúúúúúúúú ez valami ritka sz*a*r!!!! A piros polos srác meg ugy mozog mint ha buher lenne!!!
Nem baj, hogy régi. Legalább nem parkőrök szaladgálnak, meg ugrabugrálnak benne. :-) A srác ügyes volt a korához mérten, de most kéne egy olyan, hogy felnött korára mit tud.
Buliboy pont ahogy mondod:) hab testü gyerek szerintem konyit hozzá:) persze irjátok hogy van ennél jobb meg rosszab!! csináld utána.....
CaseyRyback: hál' istennek nem készült video... mondom, mi csak a selejtezőből jutottunk tovább... :))) nálam ügyesebbek ezek a srácok, de az akkori döntősök letáncolták volna ezeket a srácokat. szerintem :) azért köszi az érdeklődésedet :)))
EZ BA..SZOTT JÓL NYOMJA MÁR BOCS A CSÚNA SZÓÉRT!!!!! .... :D
na ide figyelj te ritkamarha ;D) megtenned hogy feltoltod a rolad keszult musort? elore is koszike
Te jééézus! Miből van ez a srác! Hihetetlen, amit művel!