valyon hogy rakták be azokat a Élet Pajzs Lőszer ikonokat meg az újratőtés feliratot? Én le cejetném tőteni ezta progit amivel csinálták, de nekem csak Windóz Múví Méköröm van, de ahhoz értek jól!
meg kicsit bénán dob nem? én nem ilyan hóban jáccok és nem így dobok. kamu az egész
miért nem tud 2 kézzel ujra tölteni? és miert olyan béna a hud?
ha akarok én is csinálhatok ilyet :p kell egy digitális kamera meg jó sok fantázia :p
ez a játék grafika max 120 év múlva jön ki de "sirály"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem tetszik. A második lövedék kicsit sovány lett, de nem rossz :)
gradU. Sanyi gondol egyet és az lesz a vicclapon amit akar..(meg persze a szerkesztőtársak:))
Én azt hittem ez a Vicclap, nem pedig a "helyesiras.hu" Nem lehetne az ötletet értékelni?
Most ez mit szamit hogy ir? En se szoktam ekezeteket kirakni mert gyakran angolul irok igy nem szoktam meg, de ez nem egy olyan hely h odafigyeJJek arra h tökeletesen irjak!! De ha vki igazibol se tuGGYA h kell irni akkor van gaz :F
Sanyi: És az nem szúrja a szemed, ha valaki baromi helytelenül ír, vagy olyan igénytelen, hogy át sem olvassa a szöveget? Megpróbálom, hátha megy: Vicclapon Sanyi kedvéért írjunk teljes mondatokat. Huh, sikerült.
Tök jó! Csak utálom a balkezes fps-eket! :P
én: így érkezett, de most kijavítottam a kedvetekért. Azért tetszik, hogy olyanok hiányolják a Vicclapon a vesszők kultúráját, akik nem ismerik a nagybetűk és a mondatvégi írásjelek kultúráját...
az nagyon jóóóóóóóóóó! Sanyi: tényleg gáz az "egyenlőre" beírás!
Lenne több is, talán csinálunk majd. Lesz pajzs meg, több 'játékos' és felvehető jógolyó..
Azért csak 1 keze van, mert a másikkal tartja a kamerát...:)