Figyu KÁlol.Ez nem foci,csak deka!! :P Két külön dolog!
látszik hogy trükk felvétel a csajt csak bele vágták.
ez jobban nyomja mint én:) ez krva jó
Mi van massiozo???ennek a negyedét sem tudod... mit parázol? szerintem kur.a jó.nem nézném ki belőle.
Ügyi vagy, csajszi! Csak így tovább!!!! :D
www.focikata.gportal.hu Hajrá női foci!
semmi értelme mert bőrrel egyet nem tudna megcxisnálni.....máshogy pattog
hát ez nem bőr/műbőr labda hanem gumilabda mert a bőr/műbőr atz életbe nem fog igy pattogni, a trükkök meg nem nagy számok.....főleg gumilabdával de műbőrrel sem nehéz.A rész ami meg kivan emelve pirossal az ellet cseszve mert nem hátra kellet volna pattanjon a labda hanem eelőre(gyengébbek kedvéért nem balra hanem jobbra) de igyis feltutta venni a másik meg ennek a felét nem fogja meccs közben használni mert nem lesz ideje végig gondolni a mozdulatsort.A video ahol a 12éves trükközik ugyanezt(p
KÁlolo!!Delegalább nekunk koteleségunk focizni de nektek meg akkor is a fozés a koteleségetek!!!:D:D:D
különben is...mi ez a faji MEGKÜLÖNBÖZTETÉS???!!! már bocs...de a lányok IGENIS értenek a focihoz...((ez nem kérdéses...))
coool!!((látszik..ti szemét fiúk csak irigykedni tudtok.../tisztelezt a kivételnek.../nem rohadt mind1 a labda??!!!szemét vagy buliboy...látszik a bulin kívül nem értessz semmihez...))
[Sipi...van egy olyan érzésem,hogy mi ismerjük egymást...történetesen a legjobb barátnőm vagy...(!)]((bori vok...TUDOD!)
vagy nem...?te egy másikSipi lennél...(?)
szóval...A LÁNYOK IGENIS TUDNAK FOCIZNI!!!
Az tény,hogy o tud focizni de én maradok anál hogy a lányoknak nem focizni kel tudni hanem fozni!!!!!:P:P
hu ez a csaj 1 Ronaldinho még én se tok ilyeneket!Vajon mennyit gyakorolt rá!Mert hogy jó az biztos
szerintem a csajszi jó csinálja!Egyébként mi a zene címe????