Azért a csávo hangja odavág ahogy hivja az annyát meg ááááááááááááááááááá-gat Én mondom ez aztán a keménygyerek!
Kicsit Pancser a 2X5kg-alll kiüti az akváriumot................. De azért jó volt rajta röhögni!!
hát nekem a srác próblémamegoldó képessége teccik, az anyját hívja h egy kukát rakjon az akvárium alá sztem ez még egyedül is ment volna neki...
hat ez a leg tutibb kiralysag! az kiraly volt mikor hallottam mikor az uveg roppant. na figyeljetek meg. nem minden napi eset. de ez a csak egy loser! nagyon bena. na meg kemeny felso test :DDDD
ez ciki az annya örült neki biztos!:)))
NA A HÜLYEGYEREK MENŐZNI PRÓBÁL A "NAGY HASIZMÁVAL" A TÍZKILÓS SÚLYZÓT ALIG BÍRJA MEGEMELNI AZTÁN KIHERÉLT HANGON SZÓL AZ ANNYÁNAK A KIS BALESET MIATT!! HEHE EZ JÓ!! VEHETETT ÚJ HALAKAT AZ BIZTOS :):):)
Bazz, h elírtam vazz :D szal 10Kg a rúd és a 2 súly összesen 5Kg, tehát 1enként 2,5Kg.
a francab a tobbi mar nem fert oda... :D
Halljatok... en kajak nem ertem milyen emberek jarnak ide... Idezem "Titok 2005-12-12, 09:20 Még jó, hogy direkt volt, te szerencsétlen!Ja, majd pont akkor van kamerázva!Persze, ez nem véletlen! " TE " !"%¢°^¢^" ! ".... azt akarta felvenni hogy milyen kemeny srac... vagy vissza nezni magat... eggyaltalan nem direkt volt... masik. egy bicepsz rud az 10KG... az a suly meg 2,5 kilos ergo osszesen 15 kilo... relative nem nehez de ahogy a gyerek "testfelepiteset" latom, neki nem lehetett konnyu
Knight, vagy elírtad vagy nem tudsz számolni
Ez valóban 10Kg lehet, csakhogy a rúd 10 és a súlyok 5.
Na, Rocco, kíváncsi lennék rád!Ha te is felemelnéd, dumálhatnál!
Még jó, hogy direkt volt, te szerencsétlen!Ja, majd pont akkor van kamerázva!Persze, ez nem véletlen!
g...tudod egy hal nem hal meg rögtön ahogy elfogy a víz..bírja még egy kicsit..csak ne okoskodj
Sync 15 kg, oké, de vhol el kell kezdeni...amúgy meg lehet a 15kg is sok, mondjuk 3*50 felállásban:P
... Ba... Ekkora balf... ékot! XD Kegyetlen. Szegény halak.
Ekkora bénát én jártam súly emelésre ez sztem 15 kg:)mert a rud 5 a két tárcsa 10:)És még ezzel is elbassza:D