EZEK UTÁN KÍVÁNOK BOLDOG KARÁCSONYT!
Na jó vicc volt! De akkor is k...a jó!
Nagyon kemény! én is meg csinálom! tuti!
Látom, hogy ez nagyon közkedvelt videó, és többeknek a zenéje tetszett meg, ahogy nekem is. No most kéne az jöjjön, hogy 1 forintért megmondom a címét:) No íme, keressgéljétek, én már megszereztem:) "Wizards in Winter" a Trans-Siberian Orchestra-tól 2004-es album. Csinos, csak ajánlani tudom. Remélem sokan örülnek az infónak.Üdv.
Ez .rva jóó! Nem tudom, hogy hogyan csinálták, de nekem nagyo teteszik!!! Gratula!
Nagyon ott van ... ilyet eloben is megneznek szivesen :D btw... Ftcsrac... te akkora ostoba gyerek vagy hogy ilyet meg nem b@szott europa "meg kéne pár haver aki jó időben jó helyen kapcsolgatja fel-le az égőket.." te jo eg... hat mibol vagy ember... meg nemtom te napi hanyezer orat toltessz a vicclapon de szornyu egy ember leheCC.. na hola
Hopl lehet ilyent venni? Jah és a villanyszámlát ki fizeti? Ja és mi a zene neve?????????????????
Ez nagyon ott van!!Ku...jó! Azt biztos hogy programmal csináljak de kit érdekel nem?Ez igy ahogy avan nagyon jó...... A szineket is eltatlálták a zene is marha jó egyszóval minden király!!!
aki erre azt mondja hogy nem jo. az egy butt fej!!!
Wow, kíírály! Ja a zene, mert valaki kérdezye mi ez: Trans-Siberian Orchestra: Wizards in winter :D:D
havoc már megint te befoghatnád a povád de attol még k...a jó
ftcsrac, szted a jobb szökőkutak hogy ugrálnak a zenére? akár egy mezei PC kiszámolja, h mi kell, majd akár USB-n keresztül eklüdi a jelet annak a cuccnak, ami az áramellátást szabályozza. a jel bármi lehet, akár még morze is... (persze érdemesebb vmi mást küldeni)
azta k.rva mekkorát bulizik mára ház:D a szomszédok örülhetnek:D:D:D
egyértelműen programozva van... volt múltkor is ilyen koliablakos-világítós, ott is programot írtak rá, itt is ez lehet a megoldás. Ki van zárva hogy ezt kézzel kapcsolgassák ilyen pontosan.
kössz..ha félreérthető volt a kérdésem akkor tisztázom... nem megcáfolni akartam fehér egér véleményét, csak nem vagyok annyira otthon az ilyenekben
hát ez naggggggggggyon ottvan, oltári, naggggyon tetszik!!! ftcsrac: kérdésedre válasz: az áramellátásra kapcsolják rá a gépet, azaz a gép azt szabályozza, h az adott égsőr kapjon áramot vagy nem. fehér egérnek igaza van a hozzávalókat illetően :):)
hát ez nagyon brutális!!!végre egy jó ötlet...