Te melyik helyi kocsmába jársz, Blackened? mer amugy az nem plexi hanem üveg, a többi kreténnek meg: "Aki meg jobbat tud miért nem küldi be? " sztem nem mondok sokat ha legalább 7különböző trükköt mutatott be a srác, igaz voltak ismétlések. ja és tudja valaki mi a szám címe?
Kár, hogy a kocsmákban ne mtudják mutogatni ezeket a trükköket, mert ott van az asztalok tetején egy plexi...
hát, nem akarok senkit elkeseríteni, de ennek köze nincs se Debrecenhez, se Magyarországhoz, mert egy olasz gyerek adta elő. Csak elé van vágva egy sál...
Kis különbségek vannak: pl az egyiknél lepattan a labda, a másiknál nem, az egyiknél ugyan azzal a bábuval fog vissza, a másiknál nem. De ez sajna megfelelő kamera és program hiányában nem volt kiemelhető.
Nem rossz, de nem ugyan az (vagy legalábbis hasonló) trükköket mutattak be?!
majd ha beadjátok akor...nekem tetccik!
Hajrá Loki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ LÓSZA- FOLYAMATOSAN UGYANAZT CSINÁLJÁK SSSSSSZZZZZZZZZAAAAAAAAAARRRRRRR
hali!! nem tudja valaki, h mi a címe annak a számnak, ami köben szól???
szerintem k-vára unalmas pedig az elején még teccett de elba**ták az egészet
pierre:::: Mit véded ezeket a sz....kat? szerintem te küldted be és magadat véded!!!!!!!!!!!!!!!nagyon nagy lol vagy!!!!!!!
egy rekord mindig a legmagasabb eredmény Pierre. gondolkozz egy picit. Akár csocsób**zi vagy akár nem, mindenképp megállapíthatod hogy ez a video egy sz**r
Szentem kva jó a video, aki meg nem ért hozzá mi a fa..-ért kritizálja? Csak szem kell hozzá és egy cseppnyi jártasság a csocsóban h lássa vki h messze nem 3 trükk van benne. Aki meg jobbat tud miért nem küldi be? Ha minden eredmény megítélése azon múlna h ki mekkorát tud mondani valószínüleg mindenki a rekordok könyvében szerepelne.
ebben passzolgatott valaki, aztán felemelte a labdát és ellőtte valahová, aztán megint játszott vele egy fél órát, közben megint előtte valahová, amivel velvették az is sza.r, a légyeget nem látni. a végén megint bénázott egy kicsit a labdával, aztán a vénén belőtte üres kapura. biztos sokat tudott, csak ezzel az a baj hogy az időt is húzza, meg nem is jó semmire
Ki az a nyom aki iet beküld istenem .... hova sullyedt a viccalap?
Mekkora egy sz......r ftcsrac jül mondta 2 trükköt mutattak meg úgy 10-szer!!!!!!!!!!!Nagyon looserek akik ezt beküldték!!!!!!!!!!!!
Szerintem k.... jó. Lesz.rom, hogy loki vagy UTE, ha pedig valaki jobban tud filmezze le és küldje be!!!!