Ezek kb.: 130-140 nel mennek! Pedig Sztem. a BMW 280-90 a Lambo 300-310 et viszi! utóírat: a Trabantban nincs halálfélelem!!
Így kell közlekedni a XXI. században! Vagy fejődjünk vissza az őskori 5 km/h-hoz?
Multkór a Diskoveryn volt egy 4.000 pacis drag , 1.5 méterre lőtte a kipufogóból a tüzet ,és csak tiszta alkohollal ment , nah az érdekesebb . Amúgyis , ezt egy tarbival ott lehetett volna hagyni , mert nem verseny volt , nem os lépett oda . Ha odalép a film csak pár mperc lett volna :DD
Különben egy tuningolt BMW simán lenyom egy nem tuningolt lambot... próbáld ezt ki pl az NFSMW-ben... Másrészt.. nem látjátok hogy nem ment 2* olyan gyorsan se mint egy megpakolt (legalábbis utánfutós) kamion... ha az ment olyan 100-120 al akkor ezek nem érték el a 250-et... egy 640 es bmw benzinesbe lazán lemegy vagy 280-at végesebességbe... másrészt, egy kis motor egyéb tuning 350 és akkor egy alap lambo már nem megy ennyivel.. Mert még ha bugatti lett volna akkor 410 a végsebesség... de az
a diabloban egy 570 le-s v12-es motor van. ha odanyomná neki normálisan, úgy elhúzna, hogy a bmw a vákkumtól gyorsulna csak utána. a diabloban még leszabályzó elektronika sincs. tehát 340 a vége.
a diabloban egy 570 le-s v12-es motor van. ha odanyomná neki normálisan, úgy elhúzna, hogy a bmw a vákkumtól gyorsulna csak utána. a diabloban még leszabályzó elektronika sincs. tehát 340 a vége.
nem tom..de én nem látok semmit..de azért jo volt hallani..:D
Dyngo, te egy akkora ***** vagy, amit még életem nem láttam! A Bugatti Veyron is 1001 lóerős SZÉRIÁBAN!!! Hát més ha tuningolnak rajta... Manapság 1 130 LE-s autó kb. 170-200 km/h-val megy. Miért nem gondolkozol, mielőtt beírsz?
egy 1300ccm es superbike 130Le s... az megy 360al... egy 130Le s autó meg 300al..
1100 LE s tütüke nem létezik de nembaj...
Ugy látom itt egyesek nem ertik a dolgokat. A kameras csávó egy 1100 lóerős!!! (természetesen halálra tuningolt) Bmw-ben csücsül és nem a lambo jatszik velük hanem a bmw szopatja a lambot. Es hát láthatóan a lambos gyerek mindent megtsz, de esélye sincs...
Vannak sokkal f a szább gyerekek is, akik ugyanilyen tempóval tolják a városban. Mondjuk nem biztos, hogy eljutnak 30. életévükig, mert addigra összetörik a papa béemwéjét.
Hát nem valami nagy szám. Semmi különösebb vezetési tudás nem kell hozzá, csak párszáz lóerő, meg 1 gázpedál. Autópályán a hülye is tud menni. Volt már itt sokka ldurvább autópályás előzős videó is. Na mind1. A lamborghinistől meg télleg szép gesztus, hogy szerzett 1 jó napot a srácoknak.
A DA Motorsport 1 tuning cég..BMW-ket tuningolnak!
http://video.racing.hu <-itt nézzetek körül ;)
Csak annyit fűznék hozzá, hogy az ilyeneket szoktuk anyázni, akik így közlekednek, így előznek. Időnként nem sikerül így az előzés... :P
Nagyon régies Audi-s... nekem is hasonlóan néz ki..
tudja vki hogy a kamerás csávónak milyen kocsija volt???