Ebben semmi kamu nincs! Azért, mert esetleg ilyet ritkán látni, attól még lehet valóságos! Lehet, hogy még Michael Jordan se tudná megcsinálni, de mindenkinek más az erőssége! Szerintem JÓ!
szerény véleményem szerint ez nem kamu...
nézzed már meg hogy folyamatosan mozog 1 ember! ezt azért így nem lehet összevágni... vagy ahhoz fel kéne venni 20 szor és uan úgyk kéne mindig mindenkinek mozognia... szerintem ez nem kamu
ja és mi van akkor ha levan vágva a vége???lehet pont azért h a riporter bamba fejénél álljon meg a kép..
Emberek!Én nem értem! Ami egy kicsit is jó azt már rögtön le kell hurrogni,meg lekamuzni??!! Nézzétek a meg a Powerade vagy melyik reklámját....amikor szörfözik egy srác....az se kis teljesítmény és sztem nem kamu! Meg LeBron James jól jáccik alapból zsal kitelhet tőle h ilyet produkál...
hát, ez sose igaz.. így nem lehet dobni!
MÁR CSAK AZ A CINK HOGY EZ EGY GATORADE REKLÁMBÓL LETT KISZEDVE, SZAL KAMU AZ EGÉSZ! hopsz caps lock maradt ;)
nehéz felfogni h kamu az egész? az egész reklám csak levan vágva a vége! ez olyan mintha egyik kapus berúgná a másik kapu pipájába 5ször 1más után...diiikkk..
Lehet a srácban erő, mer fejfölül bedobni, egész pályáról nem kis dolog!!!
eldobta labdát a pi csába fél pályáról a háta mögé: megint beletalált a kosárba. Azóta a csávó elkezdett edzésre járni, isteni sugallatra ahogy ő mondja. Az egyik legjobb üdvöskénk a suliban már fél éve. vannak még istenadta tehetségek.
eldobta labdát a pi csába fél pályáról a háta mögé: megint beletalált a kosárba. Azóta a csávó elkezdett edzésre járni, isteni sugallatra ahogy ő mondja. Az egyik legjobb üdvöskénk a suliban már fél éve. vannak még istenadta tehetségek.
egy osztálytársammal elmentünk az iskolánk egyik meccsére, hozzánk repült a lelátóra a labda egy sikertelen megmozdulás során és telibe kapta haverom orrát. Annyira felhúzta magát, hogy beb aszta a pályára a labdát, de tiszta erőböl, hadd nem mondjam pattanásból beszált az ellenfél kosarába a túlpályára... kb egy hétig szívattuk emiatt, mivel tesi órán sohasem kosarazunk és oszt is bennünket, hogy miért nem szavazunk inább focira ha szabadon választhatjuk mit játszunk órán. ugyanígy indulatból e
egy osztálytársammal elmentünk az iskolánk egyik meccsére, hozzánk repült a lelátóra a labda egy sikertelen megmozdulás során és telibe kapta haverom orrát. Annyira felhúzta magát, hogy beb aszta a pályára a labdát, de tiszta erőböl, hadd nem mondjam pattanásból beszált az ellenfél kosarába a túlpályára... kb egy hétig szívattuk emiatt, mivel tesi órán sohasem kosarazunk és oszt is bennünket, hogy miért nem szavazunk inább focira ha szabadon választhatjuk mit játszunk órán. ugyanígy indulatból e
kimrai ez hülyeség amit mondtál mer én 2 évig kosaraztm és 12 évesen a hármas mögül jóval simásan bedobtam ő meg ráadásul egy profi és ebből él szal sztem simán lehet