Én meg csak annyit mondok hogy, ha ezt meg tudná csinálni bárki is, értelmét vesztené a kosárlabda sportág.
akármit mondtok én ott voltam a cleveland edzésén és james megtudja csinálni
hát, akár kamu, akár nem, nekem bejött! :P
Ezt a videot egy energiaital reklamjahoz csinaltak, es lebron egyszersem dobta be, eldobta a labdát, az leesik, mindenki örül, majd gepekkel a leeso labdat kiszedik, es beraknak egy virtualis lasztit. Aki annyira kiall az eredetisege mellett, az nezzen utanna, ebben semmi titok nincs, egy teljesen atlagos reklamforgatas, kis trukkel. Az igaz hogy james nagyon jo jatekos, mint sok mas tarsa, ezert is szerzodtetik ilyen filmek keszitesere.
ügyes srác,de régi trükk és nehezen hihető!
hát ez nagyon tud ez a srác! és javítsatok ki ha tévedek de úgy tudom 21 éves de nem biztos
Ez egy reklamfilm, azt hiszem gatorade. Ugyhogy nem kell messzemeno kovetkezteteseket levonni.
csak szeretnéd...(felhasználói név)
Hát tuti nem visszajácccás az a kosár, mer a széket pakoló csávó mindig haladt:) amúgy sztem azér nem lácik a teteje mer ha a kamerával felnézoda akkor nem lesz idő hogy ránézen a palánkra:) De az ucsó ténleg fura voltXD
lebron james lehet hogy nagyon ügyes,ti mondjátok elhiszem.de hogy ilyen laza mozgással bedobja azt már nem...csak azt nem értem hogy minek ilyen veszekedést csinálni.senki se fikázta őt csak megmondták az emberek a véleményüket,miszerint ez így nem sikerülhet.
mabalint: persze valaki elkapja , majd nagy ívben bedobja !!! ja és Ronaldinho BRAZIL PING-PONG-ja nem kamu , csak irigykedsz rájuk!! ui. a mabalint a MASZTUR BÁLINTNAK a rövidítése???:D:D:D:D
de régi trükk naon béna KI AZ A HÜLYE AKI AZT HISZI HOGY CSAK VÉLETLENÜL TŰNIK EL A LABDA FÖNN?????????
KAMU!!!HA fölfele kicsit dobot akkorát hogy a lába elé ment volna hogy mehetett volna el odáig meg direkt nem mutatták ahogy földobja azaz ahogy a labda fölül megy!!!