hi! ha jól látom a logot, akkor ők is az Associacio Cultural De Capoeira Abolicao csoport tagjai. ftcsrac: "Aki azt momdja, hogy capoeira az még nem látott igazi capoeirat..." - ehhez a hozzászólásodhoz külön gratulálok. Én is több, mint egy éve űzöm ezt a sportot, és az életemmé vált. már legalább egy sárga fonat is van az övükben, ami azt jelenti, hogy min. 2 éve csinálják. Most lesz a vizsgánk is: december 9-10-11. Nagyon jól nyomják. Kíváncsi lennék, hogy Contra-Mestre Joao, vagy Contra-M
Egész jó.......GRAT, de komolyan....Sztem nyújtsatok többet, mert nem vtok elég lazák, legtöbb rugásnál nincs nyújtva a lábatok....Lőri jól nyomja és a többiek is..Hová valósiak vtok???????????????...Üdv.:Sporttárs
Nah mondom en hogy, jo ez csak mas szogbol kell nezni a dolgokat...!!!
tuci igazad van.jol nyomják. én is szivesen látnék egy-két fiatal magyar autoversenyzőt mint pl MAKAI GYURI. engem ez érdekel.
Ügyesek..én is csimálom ezt a sportot kb. hasonló szinten.Le a kalappal fiúk.
Ok tenyleg capoeiraznak es nagyon ugyesek...es valoban hazaiak!!!Minden elismeresem az ovek.Nagyon sajnalom hogy a rengeteg magyar extreme eletu fiatal kozul eddig csak a Hungarian Stunt Crew(Parkour), a High Voltage- vagyis mi (Xtreme Akrobatika es Capoeira), valamint a sracok Az Eclipsers Stunt Team (ACDP Capoeira) mutatta meg magat.Valoban fekjlodni kell de valahol el kell kezdeni es hidjertek el nem egyszeru megtanulni az ilyesmit!!! Sok sikert sracok. Tuci
én is sajnálom hogy nem tudok ilyeneket..dehát mire való a vipera?:))
néha sajnálom is hogy én nem tudok ilyeneket. bár én azt vallom: ha rövid a karod toldd meg egy colos vascővel
ügyesek de egy mezei cigánygyerek leütné mindet:D
aki megnézte az oldalukat az szóljon!
Amikor Attila rúgott nagyon jól vetődött Zsolt...A végén is jó volt Lőrinc amikor átugrotta azt a 6 embert..ügyesek és legalább Magyarok!..Aki azt momdja, hogy capoeira az még nem látott igazi capoeirat...