Kedves Chryst! Nem azért mondtam mert én ilyen tudatlan okoskodó ember lennék, hanem azért , mert láttam, hogy csupa pozitív hozzászólás van, mégis 2,26-on van a videó.Csak ézért írtam.
Nah kedves moka matyi akkor te latom az egesz csoportot ismered. Csak tudnam ki vagy?Fogalmam sincs hogy otthon hogy mennek az edzesek de hamarosan megalakul a Lutoni Egyetem Capoeira Egyesulete! Az Igazgato teljesen el volt ajulva az otlettol szal lehet hogy Angliaban is lesz egy High Voltage team.Ha lesz uj videom akkor kuldok meg addig is koszi
nagyon profik legalább 3 éve capueráznak !!!!
Rocco: Ha nem mondtad volna, akkor mindenki, akinek tetszik, meg akar szavazni (mert én nem) bizonyára 1-es nyomott volna. Köszönjük, hogy ezt a hihetetlen fontos információt megosztottad velünk. Enkeli: Ja
koszike mindenkinek kedvesek vagytok.tudom sok a vidim de ez volt a utolso amit magyarorszagon csinaltam.mellesleg ebben alig van harcmuveszet inkabb akrozgattam.koszi mindenkinek aki irt. hianyzik az otthoni levego.most angliaban vagyok az egyetemen de szilveszterkor mejek haza szal reszkessetek es hutsetek a pezsgot. viszlat arcok. peace!!!!!!!
Bekéne fejezni a fosozást mert senkit nem érdekel....Írjatok egymásnak privibe de itt ne kösz....Amúgy Tuci király a vidi kár hogy ez a 20.
pclaci: de nem akkora fos, mint a te szád.
Nagyon király. Mindenki akinek tetszik nyomjon rá egy 5-öst.
ftcsrac!!!!!!!!!Biztos egy nagy fos a géped...
Ügyesek, az biztos... nekem mégis az jutott az eszembe, hogy ha valaki ezzel a módszerrel harcol, verekedni se nagyon kell vele, csak meg kell várni, amíg tart egy kis harcibemutatót, utána magától is úgy elszédül, mint a hókoncsapott tyúk.
fúú hátt..ügyesek, de nekem valahogy végig szaggatott egy picit a kép...pedig be volt töltve 100%-ra...mind1...ettől eltekintve meg a remegő kamerástól....valamit tudnak:))