ez nagyon komoly volt, még 1 párszor megnézem ;)
Huhhhhhhhhhhhh! Emberek!!!!!!!! Régen láttam ilyen remekül kitalált egyszerű és mégis nagyszerű reklámot! Sajnos ezt nem fogja leadni egy adó sem. Az pedig, hogy a Carmina Burana....az zene............egyszerűen totálisan a legjobb választás volt ehez a produkcióhoz....................Szivesen lettem volna itt statiszta!!!
huhh..vassili.nemám lelősz minket! :D
Érdekes... De nagyon jó Egyébként az 50 E szerintem is sok 10000 20000 elég, de ha nagyon ügyesen vagdosnak, elég a 2000 is.
Ja és én el tudom képzelni azt is, hogy nem számítógéppel csinálták.
Nekem tetszik, főleg, hogy a Carmina Burana-ból az O, Fortune szól, mert az a kedvencem a komoly zenék közül, csak ugyebár nem ez az eredeti szövege, mert az eredeti latinul van és nem a sörről szól :), de tetszik a reklám simán is.
azért az 50ezer túlzás! Még tizezer se kell ehhez. Sztem a közeli képeket emberekkel, a távoliakat sz.g.-el csinálták, így még ezer ember se kell hozzá.
Maillor..én is gondolkozdtam a számítógépen csak szinte mindegyik különböző mozgást hajtott végre és így nem többszörösítehtték..és az hogy kidolgozol egy számítógépes mozgást sztem több idő mire összeszedsz egy embert...amúgy igen jó..tetszik ..főleg ahogy a folyást csinálták, hogy ugráltak ...
persze az is lehet, hogy a nagyrészét számítógéppel csinálták (nem photoshoppal:P)
50000 emberre gondolok nagyjából plusz a stáb és 10% hibahatár:)
ezt nagyon jól megcsinálták! kiváncsi vok hány ember kellett hozzá...