Ahogy azt az alábbiak írták, tényleg a kabátjában van a rúd. (egy átlátszó). Én is teljes képernyőre váltottam 1 percnél. Barca22 2005-09-23, 00:32 Hehe gagyi! a kabátjában van egy átlátszó rúd, kinagyítottam a felvételt és látszik nagyon kevészer és nagyon picit de igen! nézzétek meg, ilyen nincsen, mindig voltak ügyes szemfényvesztők bár ha azt vesszük copperfield legalább egy karikát áthúzott magán akkor szóra se méltó, a legszebb a beépített ember, példáúl az a néger srác aki végig szen
az utána lemegy , ahogy felál az ellen szél miatt marad ugy még egy kicsit a kabátja.. sztem mate12-nek van igaza
Meg mondjam én, hol bukik le??? Amikor áll felfele akkor vessetek egy pillantást a kabátjára, ugyanabban a helyzetben marad mint a földön. Egyszóval a gravitáció mégse húzza le mint annak lennie kellene.
És amúgy is Shreknek is igaza lehet "mert addigérdekes míg nemto hogy csinálták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Na és ha nem csalás kis b(_)zikáim... Ez csalás nélkül is meg lehet, ha egyensúlyban van a lélek a testel, és ki tod kapcsoli azt hogy ez lehetetlen... Amúgy lehet hogy csaló de nem lehetetlen megcsinálni... szóval szopjatok le egy lovat...:)
ezt ugy csinálta a foszer h egy könnyü fém keretet a bokájátol a csípöéig tett!és csak eggyensúlyozni és tartania kelllet magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ez van!!csalo!!
nemhiszem hogy szgépes mert azért azt észrelehetne venni!NEmtom hogyan csinálta de nemis érdekel mert addigérdekes míg nemto hogy csinálták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sztem is számítogépes!ilyen nincs!!!!!!!!!!!!!!
Ügyes bűvésztrükk. A Kabát lesz a titok nyitja: Mikor leeresztik, szeritnem furcsán mozog a lelógó szára.lehet hogy valami ott van.
Szerintem számitogépes trük ez de ha nem akkor le a kalappal a fickó elött
szentségel és hitetlenkedik h hogy lehet ez, hehe itt a piros hol a piros!
Hehe gagyi! a kabátjában van egy átlátszó rúd, kinagyítottam a felvételt és látszik nagyon kevészer és nagyon picit de igen! nézzétek meg, ilyen nincsen, mindig voltak ügyes szemfényvesztők bár ha azt vesszük copperfield legalább egy karikát áthúzott magán akkor szóra se méltó, a legszebb a beépített ember, példáúl az a néger srác aki végig szentsé
A végén a kabátjába a vmilyen tartó beleakad a hátába és merőlegesen áll!:D
rúd egyensúlyérzék jó hasizom elég. Én is a kabátra tippelek, 1 percnél télleg k örbemegy a kamera de a kabát alja nem v csak nagyon homályosan látszik.
De Cyberdeath-nak sincs igaza, mert ha mindkét lábát felemelné akkor mindenki elsőre rájönne, hogy trükk. Így meg azért élethű. Persze nem mindenkinek...
Cyberdeath: {:^) én: nem ér a földig a dzsekije. Kerek 1 percnél körbemegy a kamera, és láccik, hogy nincs OTT semmi. Viszont máshol tuti van, csak még nem találtam meg, hogy hova lehet belemagyarázni. Lurtz: ja
a hátával ia támaszkodik, ott van a rúd. Nem véletlenül ér a földig a dzsekije.
A rúr nem elég. a talpát kell nagyon erősen rögzíteni. Lehet, le van fúrva a cipője a földbe. Végülis, ha ekkora májer, akkor miért csak az egyik lábát emelte fel?
Az is lehet, hogy rudat szerelt a gatyájába ami a térdénél 90 fokot el tud hajolni és így csinálja:)