arsenal olvass egy kicsit lejjebb!! persze hogy nem igazi meccs mert szabálytalan, csak hogy ne fáradj bemásolom: Dan 2005-10-22, 16:13 Csak ugy elmondanám mindenkinek hogy ez az 1998 as világbajnokságon készült az utólsó meccs után!ez egy sima játék volt nem pontra csak emlékesztetönek,szórakóztatásra
ehe. nem úgy van h kézzel nem szabad hozzáérni az asztalhoz? vagy rosszul tudom?
Ez nem igazi mecs!Nem látjátok,egy csomószor odaütik a labdát! Ti tök átverhetőek vagytok.
ezek aztán tudnak pig-pongozni!!!:9 ha én is igy tudnák, akkor világbajnokságra is mehetnák!!:)
Ez tök jóóó!!!!! Én is sokat ping-pongozok szabadidőmben de azért ilyen pontos nem vok!!!!
Nem kérdeztünk Dan hogy mikori, nem is az a lényeg:D
Én nem tudtam volna ilyen ,,szabályosan" visszaütni,mert valahogy én nem igazán vagyok jó pingpong-os. De ők tudnak vmit
Csak ugy elmondanám mindenkinek hogy ez az 1998 as világbajnokságon készült az utólsó meccs után!ez egy sima játék volt nem pontra csak emlékesztetönek,szórakóztatásra
Azért mégiscsak tudnak vmit ezek a kínaiak...nem?
sTormy:csk úgy jelzem én is h amikor a srác ráugrot az asztalra vége is lett a játéhnak:)