Jah amúgy a zene: Guano Apes - Big in Japan. Mellesleg a gurulást egész jól tolja aszfalton :-)
Jójó nem túl jó a srác de azért nem kell azonnal leosztani... Mondjuk én 4 hónapja parkourozom és egyetlen videót se készítettem még magamról, mert szerintem 2-3 vaulttal elég ciki kiállni a nagyközönség elé... Ebben speed vaulton kívül nem sok más van... Persze valahol el kell kezdeni, de akkor érdemes videot csinálni amikor már jól nyomja az ember.
valaki nemtudja a szám címét és előadóját?
az a garázstetö kb5és fél méter volt de az is elég volt a toloszékhez ! :D
Czibi leesett a 7méteres garázstetöröl!!! eltört a gerince most toloszékben ül ! de a videó sajna nincs meg :) :) :) :) :)
ezt én is tudom.... ugrani fel meg le, ilyen magasságba...
Rocco de reg lattalak...Hallom sokat jarkalsz hozzang bazz amikor otthon voltam pont nem futottunk ossze de nem baj...latom a szokincsed bovult. czibi teso te meg tenyleg logsz a kedves rajongoknak a 2.dik videoddal mostmar en is kiwi vagyok ra...!
Aki ezt feltöltötte tudta hogy ez egy vicc oldal ?????? :-O
Télleg Czibi 1 éve ígérgeted azt a garázstetős ugrásodat.Egy kamugép f**zkalap vagy egy senki, egy balkuki g**i.Hazudozol itt össze-vissza....Ne a pofá.d járjon hanem mutasd a 2. videódat!!!!!Te debil senkiházi nyomorult retaldált barom...
ez öcsém is megcsinálja de komojan pedig 7 éves
ha nem tucc semmit akkor ne küld be...:(
Czibi elolvastad amit kérdeztem????????????????????????????????????????
azt mondtad hogy lesz egy új klip-ed!!!!!!! (7 méteres garázstetős vagy mi a jó isten) hol van??????????????????????????????????????????????????????
nekem max az átvezető vágásokkal lenne gondom... egyébként meg tényleg kezdő, de azért jól nyomja!!
ez mi a sz a r???inkább tölts fel olyat amikor meg kezdő voltál....
Összesen: 18
[1]