Viszont az hogy mikor?és hol?léptek fel az nincs az oldalatokon:(ugyhogy majd szoljatok:DDés ha netán törökbálint közelében léptek fel akkor tuti elmegyek megnézni:DD
Nagyon szivesen tuci drágám én is imádlak:DDD...kár hogy kicsit messze laksz töllem:DDmegnéztem az oldalatokat és az is nagyon tetszik...csöpögtem a képernyő elött:DDDjo szorakozást angliában biztos nagyon szép hely:DDnem is kell hogy ott legyenek jo csajok itt vagyok én:DDDD
Pinki baybee asszem az egomat most olyan 150%kal novelted...nem beszelve arrol hogy itt angliaban sehol egy jo csasz...szal kosze a minositest imadlak. rakunk fel videot ne aggodj. mellesleg van itt meg egy igaz hogy az rolam szol de az is fenn van...de az oldalunkon megtalalsz meg egy parat, meg kepeket, profilokat rolunk, meg fellepeseket , forumot mindent. www.highvoltagese.atw.hu es koszike mindenkinek kedvesek vagytok. Cheers! Peace!
Hello! Zene: Nickelback - Saturday night alright for fightning További videók a www.highvoltagese.atw.hu
ja a zeneválasztás is nagyon jol sikeredett...melyik együttes vagy honna töltötted ezt a számot?:D
Szisztok!Nagyon szuper amit csináltok nekem személy szerint nagyon tetszik:DTuci te a piros polos srác vagy mert akkor neharagudj de bekel állnom a csöpögös csajok táborába mert iszonyu helyes srác vagy:Dbocs de ugyéreztem közölnö kell:DDde amugy azért irtam ide tényleg mert nagyon jo amit csiáltok...sok sikert a továbbiakban...majd egyszer megprobálok eljutni egy fellépésetekre:DDDde ha nem akkor remélem raktok még fel videot..
Szerbusz kedves Ari...Hát nem tom mostanába itthonról nem tudtam írni a vicclapra, mert folyton azt írta, hogy vmi trágárság akármennyire szépen is írtam :D
Na ki van itt???:)))DDD Hogy vagytok mostanában? Rég beszéltünk!:)))
Kosz Cytera es Adriana es a tobbiek...kellemes erzes hallani hogy tetszik amit csinalunk. Jok legyetek!cheers
Szia Chiara!!!!!!!!!!! ki vagy te??????? és miért csapna le rám egy budai nagyasszony????? lehet örülnék neki:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na, Te Görög Isten, csak aztán nehogy egy budai nagyasszony lecsapjon Rád!!!
Én csak örülök, hogy ti örültök :DDD Képzeljétek járok kondizni már kb másfél hete és vettem éves bérletet a fősulin így egész évbe tökletesíthetem a testem, már most jobb mint egy görög Isten... Mi lesz később????:DDDDDD
Norbika akkor azrét lógsz álandóan itt:DDDD De örülünk neked:)
Aki kezeli az oldalt vmit elbénázott