Mert nem birjak ki nelkuled...Adjal nekik minden teren testverem
Fréh Klau és Ölveczki(remélem jól írtam) Ildike lesz az ellenfelem :((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Örülök a dobogónak is ha lesz..................Miért van az hogy van külön fiú és lány kategória és nekem mégis ellenük kell versenyeznem
Verekedos jatek a javabol...tekken.net vagy tekkenzaibatsu.com ott megtalalod mirol van szo!
hmm....én biztos öreg vagyok, ugyanis gőzöm nincs mi az a tekken:))
Nah emberek jo hogy tekken! hat szerintem minden harmadik gyerek azon nott fel...! igen sok mozdulatot tanultunk meg a tekkenbol..meg is nezem...vajon en csinaltam vagy a norbee!!!!Kosze amugy jol esik!!
Az nem a TEKKEN-ből van hanem Tatabányáról van a közművelődés házából :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP És mi is tudjuk mi az a tekken :PPPPPPP Amúgy megvan az 5ik része
Tiszta Matrix....a kiscsákó nagyon tuti......amúgy 1:30 másodpercnél van egy kira jelenet....ez a TEKKEN 3-ból van (egy játék)...2:08 körül is van egy jelenet a Tekken-ből.....naon kira...... :)
Hát ez így van azért a kedvenced mert csak te vagy benne:P MInd1 nem sírok én a lányok után látnátok milyen jó a testem most sírnátok:DDDDDDDDDDDDD Nah látjátok megszólaltam, de 70nel nomok fekve:DDDDDDDD Tucikám ne lepődj meg ha egyszer csak csörren a telód, hogy gyere ki elém a reptérre:PPPPP Megkaptam a diákhitelem és minden féle egyetemmel járó támogatást tehát majd lehet ámítom a pudingokat CSÉéééééééééééé
Nos angollal nincs is gond baybee csak az zavar hogy, a buisness nyelv angolul marha idegesitoen hangzik.A csajok tenyleg rondak itt a varosban de az egyetemen szepek...szerintem a saturday nightos video a best bar sokan azzal vadolnak hogy azert szeretem mert en szerepelek benne a legtobbet...ahh nem azert ugggyan mar:))) De ha ellatogattok az oldalra www.highvoltagese.atw.hu akkor ott csekkoloni lehet a tobbi vidit. Tudjatok ez amolyan reklamfogas egy leendo reklammenedzsertol!! Csoki! ui:V
Norbika te meg fogsz még sírni nő után,...de még fiatal vagy....még nem kell siránkoznod:))))
Tucika:)) Örülünk neki, hogy hiányzik neked a hazai levegő...na meg a nők:)))))) Én előre szóltam, hogy nem túl szépek:))) Az angollal meg megbírkozol nem olyan nehéz:)) És ez a videó tényleg jó szerintem a legjobb az összes közül:)) Puszika:)))
Suli jo csak nehez mert ugyi everything in english de no problem megoldom. Csajok remrondak szal felejtsuk el oket.Sok az ismerosom itt de valami szornyu itt a moral...az angolok nem tudnak epitkezni. szerencsetlen kis szuk hazak es pici szobak, ahhh kesz! hianyzik a hazai levego. Ez a video pedig jo. Uhhh milyen csavart ugrottam ebben a videoban azt az egoista mindenemet...mondjuk ez eddig norbira volt jellemzo de ramragadt az egoizmusa...ez van ha mennek a dolgok. Legyetek rosszak!! Pusszika!
HÁt ne is sirj egy csaj után se had sirjanak ők utánad:DD
Norbi azért nem sír mert nem olyan csak nagyon nagyon kivéles esetben.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Helloka:Dide is leirom hogy nagyon jok vagytok...nagyon tetszik amit csináltok...:Dcsak igy tovább:D
Köszönöm Arikám, jól vok csak nehéz a suli.....Viccelsz nincs nő nincs sírás:DDDDDDDD Bár vannak akikért sírnék is:DDDD
Szia Tuci! Milyen a suli?.....esetleg még nem kezdted el? és a lányok?:))))) Norbikám és te hogy vagy? Fogtál már magadnak egy lányt?
Kedves adriana...tudod mint a tobbi videot igy ezt is en vagtam szal asszem az elismeres a vagas es a zenevalasztas teren engem illet:) hu ez onzo volt.Na azert a videoban en is kivettem a reszem az ugra bugrabol azt hiszem.Egyebkent a csavar amit lelassitottam akkor jott ossze eloszor szal azert van utanna olyan dinka fejem:))))Koszike mindenkinek megegyszer